Vloercoating zelf goedkoop doen en aanbrengen? Doe het zelf!

Gemakkelijk en voordelig met Epoxywinkel.nl

Een doe het zelf vloercoating van Epoxywinkel is toe te passen in zowel woningen als bedrijfsruimten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een showroom, kantoor of winkelruimte, maar ook aan uw slaap- of woonkamer. Doordat de doe het zelf vloercoatings leverbaar zijn in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen, vindt u op Epoxywinkel.nl altijd wel een vloercoating die bij uw situatie en wensen past. Daarnaast zijn de doe het zelf vloercoatings net als de professioneel aangebrachte vloercoatings slijtvast en zeer eenvoudig in onderhoud. Maar dan een stuk voordeliger, omdat u hem zelf aanbrengt.

Via de webshop kunt u een compleet pakket voor een doe het zelf vloercoating bestellen. Daarin vindt u niet alleen de bestanddelen van de vloercoating zelf, maar ook alle andere benodigdheden, waaronder bijvoorbeeld kwasten en rollers om de doe het zelf vloercoating strak en glad aan te kunnen brengen. Dit pakket wordt netjes bij u voor de deur afgeleverd, waarna u met behulp van de duidelijke instructies direct zelf aan de slag kunt met uw vloercoating.

Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste doe het zelf vloercoating, neem dan contact met ons op via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900 - 11 11 567. Onze specialisten geven u graag deskundig (kleur)advies, en staan u ook terzijde als u tijdens het aanbrengen tegen problemen of vragen aanloopt.

 

Goedkope vloercoating doe het zelf pakketten

U kunt bij EPoxywinkel.nl eenvoudig de keuze maken voor een van de goedkope vloercoating doe het zelf pakketten. Deze pakketten bevatten als wat er nodig is om de coating aan te brengen. U kunt eerst berekenen wat de oppervlakte is van de ruimte om daarna een keuze te maken uit ons aanbod. Zo hebben wij onder meer vloercoating doe het zelf pakketten beschikbaar voor een ruimte tot 10 m2, maar kunt u ook een vloerpakket voor een kleinere ruimte van bijvoorbeeld 7,5 m2 of voor een grote ruimte van 60 m2 bestellen.

Bespaar meer dan 10 procent met vloercoating doe het zelf

U bespaart altijd geld als u voor vloercoating doe het zelf kiest en de coating niet door een professional laat aanbrengen. Als u een keuze maakt voor een van de vloerpakketten bent u zelfs nog goedkoper uit. Bij het bestellen van een pakket kunt u zomaar meer dan 10 procent extra besparen bij het zelf aanbrengen van de coating. Overigens bieden wij u ook de gelegenheid om voor een speciale antislipcoating te kiezen, die wij eveneens in het assortiment beschikbaar hebben.