Gratis verzending van alle producten in september

Beginnen met vloercoating? Epoxywinkel helpt!

Uw vloer een opfrisbeurt geven, maar dan betaalbaar en eenvoudig? Vloercoating is het antwoord. Maar als u nog nooit met vloercoating hebt gewerkt, vindt u het misschien eng om te beginnen met vloercoating. We kunnen u geruststellen: dat hoeft helemaal niet. Een vloercoating aanbrengen verschilt in principe namelijk niet veel van elke andere schilderklus. Hebt u als doe-het-zelver dus enige ervaring met schilderen en houdt u zich nauwkeurig aan de gebruiksinstructies, dan is er niets dat u tegenhoudt om te beginnen met vloercoating – en om een mooi resultaat te bereiken!

Beginnen met vloercoating: informatie verzamelen

Wilt u een vloercoating aanbrengen, dan kunt u het beste beginnen met het lezen van de vloercoating adviezen op deze site. Onze experts schreven tientallen nuttige, makkelijk leesbare en begrijpelijke artikelen over alles wat met vloercoating en vloeren verven te maken heeft. U vindt daarin antwoord op uw meest prangende vragen over het kiezen van de juiste vloercoating, de voorbereiding van de ondergrond, de toepassingsmogelijkheden van vloercoating en natuurlijk over het zelf aanbrengen van vloercoating. Beginnen met vloercoating is na het lezen van onze artikelen nog makkelijker.

Beginnen met vloercoating: product en kleur kiezen

Maar door het grote aantal tips en adviezen, kan het natuurlijk zijn dat u zich overspoeld voelt door al die informatie. Geen nood, als u door de bomen het bos niet meer ziet, kunt u altijd gebruik maken van de andere handige hulpmiddelen op onze website. Om de juiste kleur vloercoating te kiezen, bieden we u bijvoorbeeld een kleurenkaart. Om een keuze te maken tussen de vele producten die in onze webwinkel te vinden zijn, kunt u ons stappenplan gebruiken. En wilt u beginnen met het zelf aanbrengen van vloercoating, dan vindt u ook uitgebreide stap-voor-stap handleidingen voor gietvloeren en coatingvloeren op de pagina productinformatie. Zodat u goed beslagen ten ijs komt.

Deskundig advies bij beginnen met vloercoating

Komt u er na het lezen van al deze informatie nog steeds niet uit? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met ons team van deskundige medewerkers. Zij hoeven niet meer te beginnen met vloercoating, ze hebben namelijk al jaren ervaring met het aanbrengen ervan op allerlei soorten vloeren. De kennis en vaardigheden die ze daarbij hebben opgedaan, delen ze graag met u. Neemt u wel contact met hen op voordat u uw bestelling doet, dan weet u zeker dat u straks kunt beginnen met de juiste vloercoating voor uw specifieke situatie. Veel succes!