Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Resin Art

resin art
Geplaatst in: Epoxy giethars

Resin Art

Resin Art is helemaal hip! Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op Instagram of Pinterest. Populaire werken zijn de boomstammen tafels die volgegoten worden met gekleurde epoxy. Een ander bekend voorbeeld van Resin Art zijn de surfplanken of schilderijen met oceaan-effect. Epoxy is een veelzijdig product en daarom ideaal om mee te experimenteren. We vertellen je graag meer over alle soorten Resin Art.

 

 

Wat is Resin Art?

Resin Art is vertaald naar het Nederlands: kunsthars. Het bestaat uit epoxy giethars en wordt onder andere ingezet om kunstwerken mee te maken. Resin Art kan je in iedere kleur maken. Of transparant. Je kan er glitters ingieten of de kleuren door elkaar mengen. Met verschillende technieken creëer je bijzondere effecten. Epoxy giethars is ook functioneel: gebruik het bijvoorbeeld als beschermende topcoat voor je tafel.Wat kan ik met Epoxy Resin Art maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Om je wat goede voorbeelden te geven zijn we de samenwerking aangegaan met een kunstenares. Achter de schermen leverden wij al tijden giethars voor haar epoxy kunstwerken. Toen bedachten we hoe leuk het zou zijn om deze kunstwerken met jou te delen. Met deze voorbeelden maak jij straks ook gemakkelijk je eigen Resin Art. 

 

 

Resin Art van Epoxywinkel.nl

Ons eigen merk epoxy giethars. Geproduceerd in onze eigen fabriek. Wist je dat wij de groenste fabriek van Nederland zijn? We bieden 3 verschillen epoxy gietharsen aan met ieder een eigen droogtijd. Let hier goed op bij jouw volgende Resin Art project!

 

Resin Art starterspakket

Om het je helemaal gemakkelijk te maken, zullen we in 2021 ons eigen starterspakket aan gaan bieden. In dit pakket zit een samengesteld kleurenpallet voor je eigen Resin Art. Hou onze blog daarom goed in de gaten!

 

Geef een Epoxy Resin Art Kit cadeau!

We ontwerpen het Resin Art starterspakket zo dat deze ideaal is om weg te geven. De kit is geschikt voor beginners. Het is met name een goed geschenk voor de creatievelingen onder ons. We maken de launch bekend op onze blog en de social media kanalen.

 

"Heel blij met mijn eerste epoxyproject! Ik denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb."
– Mariëlle uit Zwolle

 

 

Doe inspiratie op

We hebben verschillende ondersteunende YouTube video’s voor je klaarstaan. In de video’s doorlopen we diverse Resin Art projecten uitgebreid met je door. Wist je dat we ook diverse DIY blogs hebben geschreven over Resin Art? Blader hier ook eens doorheen:

 

Veel succes met het maken van Resin Art! Laat je ons weten hoe het is gegaan? Deel het resultaat met ons op Instagram of Pinterest via #epoxywinkel.

22 december 2020
Vond je dit bericht leuk?
0
0