Epoxy Pigment Wit

Makkelijk in gebruik Om toe te voegen aan epoxy giethars Mooie helder witte kleur 100 of 250 gram

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-3 werkdag(en)
Omschrijving
check Makkelijk in gebruik
check Om toe te voegen aan epoxy giethars
check Mooie helder witte kleur
check 100 of 250 gram
Artikel nr. EPW_PIGMENTWIT

Omschrijving / Epoxy Pigment Wit

Verrijk je projecten met ons witte epoxy giethars pigment

Laat je creativiteit stralen met ons witte epoxy giethars pigment. Ontworpen om jouw artistieke visie tot leven te brengen, voegt dit pigment een verbluffende dimensie toe aan al je epoxyharsprojecten.

Wit epoxy giethars pigment voor een goed basis

Het witte pigment dient als een ideale basis voor je resin art creaties, waarbij het als een leeg canvas fungeert voor jouw artistieke visie. Met zijn helderheid en zuiverheid biedt het pigment een perfecte achtergrond voor het opmaken van gedetailleerde ontwerpen, levendige kleuren en intrigerende texturen. Of je nu kiest voor subtiele accenten of een volledige dekking, het witte pigment legt een prachtige basis waarop je vrij kunt experimenteren en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Laat je inspireren door de schone lei die het witte pigment biedt en creëer resin art stukken die zowel tijdloos als meeslepend zijn.

Eenvoudige Menging en Toepassing

Dankzij zijn fijne textuur en uitstekende mengbaarheid is ons witte epoxy giethars pigment gemakkelijk te integreren in je epoxyharsmengsels. Het mengt zich soepel en gelijkmatig, waardoor je moeiteloos de gewenste tint en intensiteit kunt bereiken. Of je nu subtiele accenten wilt toevoegen of een volledige witte dekking wilt creëren, dit pigment biedt de flexibiliteit om aan al je behoeften te voldoen.

Veelzijdig Wit epoxy giethars pigment

Naast zijn esthetische kwaliteiten biedt ons witte epoxy giethars pigment ook duurzaamheid en veelzijdigheid. Het behoudt zijn helderheid en kleurintegriteit langdurig, waardoor je creaties een langdurige uitstraling behouden. Bovendien is dit pigment compatibel met verschillende harsformuleringen en kan het worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kunst, ambachten, decoratie en meer.

Laat Je Inspireren

Streef naar grenzeloze creativiteit en laat je inspireren door de mogelijkheden van ons witte epoxy giethars pigment. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint met het verkennen van de wereld van harskunst, dit pigment opent de deur naar eindeloze artistieke expressie. Experimenteer, ontdek en creëer met vertrouwen, wetende dat ons pigment je ondersteunt bij elke stap van je creatieve reis.

Hoeveel Wit epoxy giethars pigment voeg ik toe?

De verbruikershoeveelheid is maximaal 10% van het gewicht van de epoxy giethars. Handig is om een kleine hoeveelheid aan te mengen en per procent richting 10% te gaan om zo de gewenste kleur te bereiken.

Bijvoorbeeld 50 gr giethars en 10% van 50gr = 5 gr ral-pigment klaarzetten. Meng per stap 0,5 gr in de 50 gram giethars. Als de kleur het gewenste eindresultaat heeft bereikt na 4x 0,5 gr is dus 4% ral-pigment toevoeging jouw formule. 

Meer informatie

Artikel nr.EPW_PIGMENTWIT
Bezig met laden...