Epoxy kleuren

Epoxy kleuren


Epoxy of polyester hars geef je een kleur met onze epoxy kleuren. Ideaal wanneer je aan de slag wil gaan met Resin Art en bijvoorbeeld zelf epoxy sieraden wil maken. De kleurpigmenten zijn verkrijgbaar in meer dan 20 metallic kleuren, wit en zwart.

Geef je epoxy kunstwerk kleur met een van de vele kleurpigmenten. Als je voor Epoxywinkel kiest, profiteer je bovendien van onze voordelen:

check Doe het zelf met onze hulp
check Onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring
check Handige instructievideo's
check Platform met enkel A-merken
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op

11 producten

per pagina

DIY: Resin Art met epoxy kleuren


Resin Art is de verzamelnaam voor kunst gemaakt met epoxy. Wist je bijvoorbeeld dat je zelf sieraden kunt maken met behulp van epoxy giethars? Of creëer zelf een tafel met een marmerlook! Combineer epoxy met kleurstoffen zoals onze PourPoxy Pigments. Hiermee ontwerp jij met gemak jouw eigen kunstwerk! Wees dus lekker creatief.

Wij inspireren je om zelf aan de slag te gaan met epoxy kleurpigmenten. Ga hier naar het inspirerende YouTube-kanaal van Epoxywinkel.nl en bekijk onze instructievideo’s.Lees meer over epoxy kleuren met pigment

Epoxy kleuren van PourPoxy


Wil je epoxy kleuren? Kies dan uit een van de 24 prachtige metallic kleuren van PourPoxy. Je kunt deze onderling mixen en zodra je het oppervlak oppoetst, zal de glans naar voren komen. De pigmenten zijn 100% veganistisch, niet-toxisch, diervriendelijk en zacht voor de huid.

Je kan epoxy pigment poeder ook gebruiken voor het maken sieraden, zeep, cosmetische producten, kaarsen en slijm.

✔ 24 prachtige metallic kleuren
✔ Kwalitatief epoxy pigment poeder
✔ Je hebt slechts 2 gram nodig voor 300 gram epoxy
✔ Mengbaar met andere kleuren
✔ Zeer lang houdbaar
✔ Droogt niet uit
✔ Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden (50 tot 1000 gram)

Bezig met laden...