PourPoxy Metallic Pigment

Vanaf € 6,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 1 werkdag(en)
Omschrijving:
check Spectaculaire doorkleuring
check Met andere pigmenten te combineren
check Geeft elk project een unieke uitstraling
Merken waar wij trots op zijn

Prachtige metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments, verkrijgbaar in 24 kleuren.

Wees creatief! Met de metallic kleurpigmenten van PourPoxy Pigments kun je alle kanten op: meng de levendige kleur met epoxyhars en creëer je eigen kunstwerk of maak zelf gekleurde zeep, sieraden, badbommen of kaarsen. Je kan ook verschillende pigmenten met elkaar combineren om zo een unieke kleur en look te krijgen.

Metallic pigmentpoeder van PourPoxy is een pigmentpoeder op basis van micapoeder die transparante epoxy metaal swirls geeft. Tevens geeft het een levendige kleur die er zeer uniek uitziet. Gebruik het voor Resin Art om kunstwerken te creëren, bij het opvullen van houten tafels met glasheldere epoxy of het kleuren van epoxy bij het vullen van een mal.

Verhoudingen

In de epoxy heeft het pigment volledige doorkleuring door 1% toe te voegen aan de epoxy hars. Dit kunt u natuurlijk zelf bepalen minder is mogelijk meer dan 1% toevoegen geeft een ander resultaat. Het zorgt ervoor jouw project keer op keer een unieke uitstraling krijgt. Inhoud: een pot pigmentpoeder heeft een inhoud van 10 , 50 of 100 gram metallic epoxy pigmentpoeder. De pigmenten worden aangeboden in een hersluitbare en herbruikbare verpakkingen, zodat de pigmenten droog en veilig bewaard kunnen worden. De weergegeven foto’s zijn zo nauwkeurig mogelijk, maar door variaties in de monitor instellingen van de kijker kunnen de kleuren afwijken van het werkelijke beeld. Elke individuele kleur wordt een beetje anders weergegeven, neem contact met ons op als u vragen heeft over een kleur voordat u deze aanschaft.

Micapoeder pigment is het meest gebruikte middel voor decoratieve doeleinden. Test, evalueer en bepaal de geschiktheid van het micapoeder voordat u het volledig aanbrengt. Deze pigmenten zijn niet-toxisch, diervriendelijk, irritatievrij en zacht voor de huid. Deze poeder pigmenten zijn 100% veganistisch wat betekent dat er geen dierlijke producten in het pigment poeder zitten.

Meer informatie
Artikel nr.POU_METALPIGCONFIG
EAN
MerkPourPoxy