Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Egaliseermiddel, voor een perfect gladde ondergrond

Een ongelijke vloer moet eerst geëgaliseerd worden voordat er een gietvloer of vloercoating op aangebracht kan worden. Bij Epoxywinkel.nl vindt u daarom ook egaliseermiddel. Dit egaliseermiddel is ook heel geschikt om beschadigingen in de ondergrond weg te werken voordat u met een gietvloer of coatingvloer aan de slag gaat. U kunt egaliseermiddel los bestellen, maar ook als compleet pakket, inclusief aanmaakemmer en rakel om het egaliseermiddel te verdelen. Uw bestelling wordt vervolgens netjes bij u aan de deur afgeleverd. Het egaliseermiddel is met behulp van de gebruikershandleiding eenvoudig door uzelf aan te brengen.

Hoeveelheid egaliseermiddel

De hoeveelheid egaliseermiddel voor het egaliseren van de ondergrond is afhankelijk van het vloeroppervlak. U kunt dan ook eerst het vloeroppervlak meten om zo te bepalen hoeveel er nodig is van het egalisatiemiddel. U kunt bij ons een cementgebonden product bestellen dat niet alleen geschikt is voor een gladde afwerking ter voorbereiding van de ondergrond, maar ook voor de realisatie van een mineraal betonlookvloersysteem. Egaline 300HD is het perfecte middel voor een gladde afwerking en is eenvoudig te verwerken en te verdelen. Per millimeter laagdikte kunt u ongeveer rekening houden met een verwerking van 1,7 kilogram per vierkante meter. De kosten per vierkante meter voor het egaliseren van de vloer komt dan uit op ongeveer 2,75 euro voor een laagdikte van één millimeter. Op basis van de grootte van uw vloeroppervlak kunt u één of meerdere verpakkingen nodig hebben van het egaliseermiddel.

Natuurlijk staan onze specialisten u ook bij het aanbrengen van egaliseermiddel graag terzijde met handige tips en deskundige adviezen. U kunt ons telefonisch bereiken op via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 0900 - 11 11 567. U kunt ons ook mailen met vragen of problemen. Wilt u zeker weten of egaliseren bij uw ondergrond nodig is, neemt u dan ook gerust even contact op, wij helpen u graag verder.