Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Egalisatie zelf maken

Met egalisatie zelf maken wordt uiteraard het vlak maken van een ongelijke vloer bedoeld of het wegwerken van beschadigingen in de ondergrond. Dit is namelijk een eerste voorbereiding voor het nemen van de volgende stappen, waar uiteindelijk een nieuwe vloer het resultaat van zal zijn. U kunt bij Epoxywinkel.nl de eerste stap zetten voor egalisatie zelf maken door de producten te bestellen en door de egalisatie handleiding van begin tot eind door te nemen. Dat is de perfecte voorbereiding.

Egalisatie zelf maken om kosten uit te sparen

Egalisatie zelf maken is met de ondersteuning die Epoxywinkel.nl biedt helemaal niet moeilijk en het bespaart u bovendien geld. Zelfs als u zou besluiten de verdere afwerking van de vloer aan een professioneel bedrijf uit te besteden, kunt u een deel van de kosten besparen door de egalisatie zelf uit te voeren. Uiteraard is het nog voordeliger om de vloerafwerking van begin tot eind in eigen hand te houden. Dat bespaart nog veel meer geld tot zelfs wel 80 euro per vierkante meter. De besparing is uiteraard onder meer afhankelijk of er voor een gietvloer, woonbeton of een coating wordt gekozen.

Egalisatie zelf maken met de producten van Epoxywinkel.nl

Epoxywinkel.nl biedt een breed scala aan producten en voor het egaliseren van de ondergrond, hebben wij meerdere opties beschikbaar. Zo kunt u het egaliseermiddel en eventuele andere producten los online bestellen. Indien u zelf nog geen andere producten heeft voor egalisatie zelf maken, bieden wij echter ook de optie om een compleet pakket te bestellen. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat u dan in één keer alles in huis hebt en meteen kunt beginnen met het vlak maken van de ondergrond of het wegwerken van beschadigingen.

Tips en advies over egalisatie zelf maken

U vindt op Epoxywinkel.nl al uitgebreide informatie en praktische tips over egalisatie zelf maken, maar er kan zich altijd een situatie voordoen dat er extra advies nodig is. Als er zich een dergelijke situatie voordoet, dan kunt u altijd een beroep doen op de medewerkers van Epoxywinkel.nl. Zij staan u graag bij met extra advies en praktische tips voor egalisatie zelf maken. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen.