Epoxy tafel rond

Epoxy tafel rond
4 april 2022 0 view(s)

Ronde epoxy tafel

Wil jij ook zo’n hippe ronde epoxy tafel in huis? Als je al een ronde tafel hebt kun je die met epoxy giethars van Epoxywinkel.nl omtoveren tot een epoxy tafel. Dat is de eenvoudigste manier om een ronde epoxy tafel te maken. In dat geval gebruik je giethars op een bestaande tafel. Als je iets meer uitdaging en creativiteit ziet zitten, dan kun je er ook voor kiezen om jouw ronde epoxy tafel helemaal zelf op te bouwen.

 

Wat is epoxy

Epoxy is een kunsthars die je in vloeibare vorm verwerkt. Daarna laat je de hars uitharden waardoor het hard, sterk en waterbestendig wordt. Omdat epoxyhars zo sterk is wordt het veel gebruikt voor vloeren, maar ook voor de reparatie van boten. Het is dus een multi-inzetbaar product dat ook steeds vaker voor kunst en meubels wordt gebruikt. Want wie wil er nou niet een ronde epoxy tafel die bijna niet kan beschadigen?

 

Jouw ronde tafel opknappen met epoxy

Is jouw oude ronde tafel toe aan een opknapbeurt? Je geeft jouw oude meubelstukken een helemaal nieuwe look met epoxy giethars. Dit hoeft natuurlijk geen ronde tafel te zijn, je kunt ook aan de slag met vierkante, ovale en rechthoekige tafels. Als je geen oude tafel in huis hebt kun je altijd even zoeken op Marktplaats bij jou in de buurt. Wordt jouw epoxy tafel rond, vierkant of ovaal? Op ons YouTube kanaal leggen we je in twee afleveringen uit hoe je zelf een ronde epoxy tafel maakt met een IKEA tafel als basis.

 

Zelf ronde epoxy tafel maken

Houd je van een uitdaging? Dan kun je natuurlijk ook een ronde epoxy tafel maken from scratch. Dit vergt iets meer tijd en iets meer materialen, maar het geeft ook nog meer voldoening als jouw project af is. Als je de tafel zelf maken kun je rivieren van epoxy tussen de houtdelen laten stromen. We leggen je in ons blog over de epoxy tafel uit hoe dit in zijn werk gaat. Let op dat je voor een ronde epoxy tafel ook een ronde mal moet maken.

 

Epoxy kleur kiezen

Je kunt alle kanten op met epoxy giethars en kleuren. Bij epoxywinkel.nl vind je allerlei soorten kleurpigmenten voor epoxy giethars. Met deze kleurpigmenten creëer je de gewenste effecten op jouw ronde epoxy tafel. De transparante pigmenten hebben een gaaf doorschijnend effect, terwijl de Diamond pigmenten van PourPoxy zorgen voor glinsteringen door de toevoeging van glitters. Welke kleur krijgt jouw ronde epoxy tafel?

 

Opmerkingen
Leave your comment
Your email address will not be published
Bezig met laden...