gietvloer afbeelding

Vloer verven: Doe eenvoudig en voordelig zelf

Vloer-verven staat aan de basis voor een nieuwe en frisse uitstraling en deze afwerking kan in alle kleuren gerealiseerd worden. Daarvoor kunt u namelijk bij Epoxywinkel.nl terecht, want wij hebben honderden RAL-kleuren in het assortiment voor vloer-verven. Bovendien is het simpel om zelf uw vloer te verven en kunt daarbij gebruikmaken van alle handige en praktische informatie die op deze website is te vinden. U kunt bovendien ook nog de vloer naast een kleur op een speciale manier afwerking.

Vloer-verven met antisliplaag

Er zijn vloeren die tijdens het belast worden te maken krijgen met vochtigheid, bijvoorbeeld doordat mensen in en uit lopen met natte schoenen als het buiten regent. In dat geval is het verstandig om bij vloer-verven daarmee rekening te houden. Bij Epoxywinkel.nl kunt u de keuze maken voor producten voor vloer-verven met een afwerking in antislip. Dat vergroot altijd de veiligheid onder verschillende omstandigheden. Overigens hoeft u niet speciaal voor een kleur te kiezen, maar kunt u vloer-verven ook uitvoeren met een transparante laag.

Zelf vloer-verven

Zelf vloer-verven is een klus die u gemakkelijk zelf kunt klaren en zeker met de kwaliteitsproducten en stappenplan die wij u aanbieden. Het spaart bovendien geld uit als u het vloer-verven zelf doet en de vloer in uw woning, werkplaats, garage een andere uitstraling geeft. U kunt voor een transparante variant van vloer-verven kiezen indien u geen andere uitstraling wenst, maar de vloer wel wenst te beschermen tegen bijvoorbeeld krassen of slijtage.

Producten voor vloer-verven bestellen

In onze webwinkel staat een ruim assortiment tot uw beschikking en kunt u eenvoudig een keuze maken uit alle producten die geschikt zijn voor vloer-verven. Op elk gewenst moment van de dag kunt u een bestelling plaatsen bij Epoxywinkel.nl die zo snel mogelijk door ons team in behandeling wordt genomen. Wij leveren de bestelling vervolgens zo spoedig mogelijk bij u af. Zijn er nog vragen over de producten of wilt u advies of het vloer-verven, dan kunt u ons altijd benaderen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.