Professionele PU topcoat Microvezel lak roller

Verkijgbaar 10, 25 en 50 centimeter Poolhoogte 10cm/8mm, 25cm/10mm en 50cm/11mm Pluisvrij en afgeschuind Voor gladde ondergronden Professionele roller van merk Pajarito

Op voorraad

Verwachte levertijd 1 werkdag(en)
Omschrijving
check Verkijgbaar 10, 25 en 50 centimeter
check Poolhoogte 10cm/8mm, 25cm/10mm en 50cm/11mm
check Pluisvrij en afgeschuind
check Voor gladde ondergronden
check Professionele roller van merk Pajarito
Artikel nr. PAJ_MIRCOROLLERCONF

Omschrijving / Professionele PU topcoat Microvezel lak roller

Ongeëvenaarde kwaliteit voor een perfect resultaat

Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een gelijkmatige en probleemloze verfapplicatie op gladde tot zeer gladde oppervlakken. De gestelde poolhoogte garandeert een optimale verfopname en -afgifte, waardoor u met gemak een prachtige afwerking kunt creëren.

Duurzaamheid en handigheid in één

Onze roller is niet alleen pluisvrij, maar ook uiterst duurzaam. De oplosmiddelbestendigheid zorgt ervoor dat deze roller bestand is tegen de meest uitdagende verf- en coatingtoepassingen. Bovendien zijn beide zijden van de roller sleeve 45° afgeschuind, waardoor een gelijkmatige verdeling van de verf gegarandeerd is.

Gemakkelijke Montage

De Professionele Microvezel Roller wordt geleverd met een binnenbuis, waardoor deze moeiteloos op de dubbelbeugel kan worden gemonteerd. De zwarte doppen dienen niet alleen ter herkenning van de kwaliteit, maar maken de roller ook direct inzetbaar. Let op: het gebruik van de speciale binnenbuis is van cruciaal belang om te voorkomen dat de roller volloopt met harsen en coatings, wat resulteert in verlies van materiaal.

Snelle Levering en Bescherming tegen Stof en Vuil

We begrijpen het belang van tijd in uw projecten. Daarom is onze Professionele Microvezel Roller direct uit voorraad leverbaar en wordt binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling (onder voorbehoud van beschikbaarheid) bij u afgeleverd. Bovendien is elke roller individueel verpakt in folie om stof en vuil buiten te houden, zodat deze in optimale staat bij u aankomt.

Kies voor de hoogwaardige en veelzijdige Professionele Microvezel Roller P-Line van Pajarito en behaal moeiteloos professionele resultaten op gladde tot zeer gladde oppervlakken.

Meer informatie

Artikel nr.PAJ_MIRCOROLLERCONF
MerkPajarito
Bezig met laden...