Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren dan je van ons gewend bent. Meer informatie

Een nieuwe vloer

Eerste hulp bij een nieuwe vloer


Heb je een nieuwe vloer? Dan is het niet alleen belangrijk dat deze netjes afgewerkt is, maar je moet de vloer ook goed onderhouden en schoonmaken. Zo kun jij er langer van genieten!

In ons assortiment vind je verschillende producten voor het afwerken en onderhouden van je vloer

 


"Voorkomen is beter dan genezen!"
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 33 resultaten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst
Pagina

Toon 1-15 of 33 resultaten

Entreematten


Zandkorrels, vocht en vuil kunnen via je schoenen op je vloer komen en deze beschadigen. Met een entreemat of schoonloopmat voorkom je dit. Bij binnenkomst blijft het meeste vuil namelijk achter op de mat.

Zo blijven zanddeeltjes buiten, waardoor je jouw vloer beschermt.

Epoxywinkel.nl biedt schoonloopmatten van uiterst hoge kwaliteit. Deze kun je per meter afnemen en zelf op maat snijden.Plinten


Een plint zorgt voor een gedegen afwerking van je vloer en een stijlvol geheel. Onze plinten zijn overschilderbaar, waterbestendig, schokbestendig, flexibel, multifunctioneel en termietenresistent. Je kunt ze tevens makkelijk zelf op maat zagen.

De plinten bevatten bovendien een kabelgoot, waardoor je snoeren mooi weg kunt werken.

Voor een strak resultaat kun je de plint na het plaatsen het best afwerken met kit.Tijdens het verbouwen


Of je nu nog een wandje moet schilderen, de keuken gaat installeren of meubels, naar binnen aan het sjouwen bent; tijdens het verbouwen, kun je je vloer beschadigen.

Met een stucloper voorkom je dit. Het is een zelfklevend en ademend afdekvlies waarmee je je vloer tijdelijk af kunt dekken. Zo blijft je mooie vloer in tip top conditie!Viltjes


Bescherm je vloer tegen krassen door het gebruik van viltjes.

De viltjes van Scratch no More zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten voor diverse tafelpoten en stoelpoten. Heb je een stoel met wielen? Kies dan voor de zwenkwielen. Door het zachte materiaal krijg je geen krassen op je vloer.

Scratch no More maakt bovendien gebruik van duurzame materialen.Onderhoud


Met de schoonmaakmiddelen van Epoxywinkel.nl houd je jouw gietvloer schoon en in topvorm. Gebruik onze ECO Cleaner voor het wekelijks dweilen van je vloer en de speciale POWER Cleaner voor het periodieke onderhoud.Vloeronderhoud startpakket


Met ons startpakket haal je alles in huis wat je nodig hebt voor het onderhouden van je vloer. Dit pakket bevat ook sterke vlekverwijderende middelen. Dankzij de bijbehorende vlekkenwijzer, zie je snel en gemakkelijk welk middel je kan toepassen.Greenspeed


De producten van Greenspeed zijn duurzaam en eenvoudig in gebruik. Het schoonmaken van je vloer was nog nooit zo makkelijk! Zo spuit je met één druk op de knop een klein beetje water op de grond en dweil je nooit te nat.

De doeken zijn van hoogwaardig microvezel en kun je na gebruik wassen in de wasmachine.Ben jij een ondernemer?
Sluit je bij ons aan!


Heb jij een eigen onderneming als professioneel vloerenlegger? Dan bieden wij jou de kans om je bij Epoxywinkel.nl aan te sluiten! Als partner van ons ontzorgen wij je van alle vragen rondom het schoonmaken en onderhouden van een vloer. Wij geven jouw klanten uitstekende service, persoonlijk advies en bieden de juiste producten.

Zo kun jij je concentreren op het leggen van mooie vloeren!Dit ontvang je als partner van Epoxywinkel.nl:


Voldoe je aan de eisen? Dan profiteer je als onze partner van de volgende voordelen:

  • • Je krijgt een eigen sub.domein shop
  • • Deze shop mag je zelf inrichten met onze producten
  • • Jouw klanten ontvangen een unieke kortingscode
  • • Wij leveren een PDF Schoonmaakadvies met jouw logo
  • • Je ontvangt een folder met tips over het onderhouden van een vloer met jouw logo
Meer informatie