Gietvloer keuken

Gietvloer keuken
30 mei 2022 0 view(s)

Gietvloeren zijn fijne keukenvloeren, omdat ze waterdicht en makkelijk schoon te maken zijn door de naadloze vormgeving. Waarom zou je een dure gietvloer in de keuken laten leggen als je dat het ook zelf kunt doen? Met de handleiding en producten van Epoxywinkel.nl leg je jouw keuken gietvloer zelf. Ongeacht jouw doe-het-zelf ervaring, met de stap-voor-stap handleiding lukt het altijd. En kom je er toch niet uit, dan staan onze gietvloerspecialisten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ga direct aan de slag!

 

✔ Gegarandeerd de voordeligste

✔ Keuze uit meer dan 250 kleuren

✔ Productie in eigen fabriek

✔ Korte levertijd

✔ Persoonlijk advies van experts

 

Voordelen gietvloer keuken

 

Waar moet de ideale keukenvloer aan voldoen en waartegen moet de vloer bestand zijn? De keuken is in veel huizen het meestgebruikte deel. Zeker sinds we overgegaan zijn op woonkeukens is de keuken een centrale plek in huis. Er wordt flink geleefd in de keuken van heerlijk koken tot gezellig samen eten en drinken. Met al het morsen, knoeien en gekruimel dat daarbij komt kijken wil je een vloer die je makkelijk schoonveegt. Als je een gietvloer in de keuken aanlegt, geniet je van deze voordelen:

 

✔ Naadloos en hygiënisch oppervlak

✔ Eenvoudig schoonmaken en onderhouden

✔ Duurzame keukenvloer

✔ Vloerverwarming mogelijk

✔ Comfortabele leefvloer

✔ Geluiddempende keukenvloer

 

Keuken gietvloer aanbrengen

 

Het is niet moeilijk om zelf een gietvloer in de keuken aan te brengen. Dit doe je gewoon zelf laag voor laag. Met een kwast en roller breng je de keukenvloer in dunne lagen aan, laat iedere laag goed laat drogen voordat je aan de volgende begint. Ga je voor een antislip effect, dan moet je het antislipmiddel door de op een na laatste laag mengen. Dit antislipmiddel maakt de keukenvloer iets stugger waardoor je meer grip hebt. Je brengt als laatste nog een topcoating aan die ervoor zorgt dat de keukenvloer makkelijk te reinigen blijft.

 

Kant-en-klare gietvloerpakketten

 

Bij Epoxywinkel kun je de producten die je nodig hebt voor jouw gietvloer keuken los bestellen of in een compleet doe-het-zelf pakket. Onze pakketten zijn de makkelijkste en voordeligste optie als je nog niks in huis hebt om een gietvloer aan te leggen. Er zit voldoende materiaal in het pakket voor het aantal vierkante meters gietvloer dat je opgeeft bij de bestelling.

 

We hebben gietvloerpakketten voor verschillende soorten gietvloeren en een gereedschapspakket die je voor iedere soort gietvoer kunt gebruiken. Het PU gietvloer pakket en de woonbeton pakketten zijn de beste keuzes voor de keuken gietvloer. Hier vind je alle materialen die je nodig hebt voor het aanleggen van een gietvloer in jouw keuken.

 

Bekijk alle pakketten

 

 

 

 

Bespaar geld op jouw keukenvloer

 

Geldbesparing is een van de belangrijkste redenen om zelf een gietvloer aan te leggen. Als je handig bent en de tijd hebt om zelf met jouw keukenvloer aan de slag te gaan, dan kun je tot wel € 80,- besparen op arbeidskosten. Onze tip voor een schitterend eindresultaat is een goede voorbereiding. Als je zorgvuldig alle instructies volgt dan hebt je gegarandeerd een geweldige keukenvloer.

 

Naast de besparing op arbeidskosten, koop je jouw gietvloerproducten bij Epoxywinkel in tegen scherpe prijzen. Ons voordelige assortiment beschikt over alle producten die je nodig hebt om zelf een keukengietvloer aan te leggen voor een lage prijs. Ga je voor een vooraf samengesteld pakket of losse producten? Bestel direct jouw gietvloermaterialen via de webshop en profiteer van een snelle levertijd.

Bezig met laden...