Waarom een witte garagecoating?

Een witte garagecoating maakt een ruimte lichter en laat hem optisch groter lijken. Daarom is het dus ook niet zo gek dat de witte garagecoating erg populair is als bijvoorbeeld kantoorvloer, winkelvloer, showroomvloer, laboratoriumvloer en bakkerijvloer. Maar ook op vloeren in tandarts- en doktersprkatijken en in verzorgingshuizen zien we de witte vloer vaak terug. Mensen ervaren een witte vloer namelijk als hygiënisch, rustig en fris, en daardoor draagt hij bij aan een aangename sfeer.

Witte garagecoating voor extra licht

Twijfelt u nog over de kleur van uw garagevloer of werkplaatsvloer, dan is het zeker het overwegen waard om voor een witte garagecoating te kiezen. Garages en werkplaatsen zijn tenslotte vaak donkere ruimtes, dus elk beetje extra licht is dan mooi meegenomen. En omdat de witte garagecoating eenvoudig schoon te maken is, hoeft u ook niet bang te zijn dat de vloer er slordig en vuil uit zal gaan zien als u kiest voor een witte garagecoating.

Welke tint witte garagecoating?

Bovendien zijn er vele soorten en tinten wit, ook als het gaat om witte garagecoating. Voor het bepalen van welke kleur wit u wilt hebben, kunt u gebruikmaken van kleurstalen uit de bouwmarkt of een verfwinkel. Hierop staan RAL-nummers vermeld, dit is een universele kleurcodering die Epoxywinkel ook gebruikt.

De meest gebruikte wittinten zijn

  •     Wit / Beige RAL 1001
  •     Wit / Crème RAL 9001
  •     Wit / Ivoor RAL 9015
  •     Wit / Helder RAL 9010

Welke tint witte garagecoating u kiest is natuurlijk vooral afhankelijk van uw eigen voorkeur. Bij Epoxywinkel zien we echter dat de helderwitte kleur het meest besteld wordt.

Witte garagecoating voor belijning

Witte garagecoating is ook ideaal voor het aanbrengen van belijning in bijvoorbeeld parkeergarages of sportzalen. Ook hiervoor is helderwit het meest geschikt, aangezien die vaak het beste contrasteert met de rest van de vloer.

De juiste witte garagecoating voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een witte garagecoating, of advies over welke kleur wit u het beste kunt kiezen? Onze experts staan graag voor u klaar. Neem dus gerust eerst even contact met ons op om uw vragen te stellen voordat u uw bestelling doet. Epoxywinkel wil er graag alles aan doen om u naar tevredenheid verder te helpen bij het kiezen van de juiste witte garagecoating voor uw garage of werkplaats!

loader
Bezig met laden...