UZIN Multimoll Top 4 ondervloer voor parket / 9m²

1 stuks geschikt voor 9m2 Verdeeld spanning uit de ondervloer Reduceerd contactgeluid

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
Omschrijving
check 1 stuks geschikt voor 9m2
check Verdeeld spanning uit de ondervloer
check Reduceerd contactgeluid
Artikel nr. UZI_79720

Omschrijving / UZIN Multimoll Top 4 ondervloer voor parket / 9m²

Toepassingsgebieden:

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, verlijmbare spanningscheidende onderlaag onder parket en andere bedekkingen, is de UZIN Multimoll Top 4 de ultieme oplossing. Met een specialisatie in het fungeren als tussenlaag tussen meegaande ondergronden, zoals houten treden, of oude ondergronden met uitgewerkte scheur(barst)vorming, biedt dit product de ideale basis voor de aanleg van een nieuwe parketvloer of bedekking. Met zijn toepassing binnenshuis is dit product een betrouwbare partner voor diverse projecten.

Belangrijkste Toepassingsgebied: Spanningsverdeler

De UZIN Multimoll Top 4 is in het bijzonder ontworpen om spanningen te verdelen, waardoor het een onmisbare component is bij de voorbereiding van een legklare ondergrond. Dit maakt het leggen van parket en andere bedekkingen een moeiteloze taak, zelfs op complexe ondergronden.

Aanvullend Toepassingsgebied: Veelzijdig en Betrouwbaar

Naast het efficiënt verdelen van spanningen, bewijst de UZIN Multimoll Top 4 zijn waarde op diverse terreinen. Van het egaliseren van bestaande ondergronden tot het verminderen van geluidsoverlast, dit product is geschikt voor cement-, calciumsulfaatdekvloeren en betonvloeren. Het biedt ook uitstekende prestaties op oude ondergronden met hechtende kleefstofresten, op spaanplaten of OSB platen, op gietasfaltvloeren, cement en gipspleister, en zelfs bij warmwatervloerverwarming (technisch advies is aan te bevelen). Zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid maken het een essentieel element, zowel in woonomgevingen als in industriële omgevingen met hoge belastingen, zoals ziekenhuizen en inkoopcentra.

Productvoordelen / Eigenschappen:

De UZIN Multimoll Top 4 onderscheidt zich door zijn met kunsthars gebonden polyestervezelplaat van 4 mm dikte, die zorgt voor een effectieve afbouw van trek- en afschuifspanningen tussen parket en de ondergrond. Zijn universele inzetbaarheid, geringe laagdikte en mogelijkheid tot egaliseren maken het een favoriet onder bouwprofessionals. Eenvoudig te verwerken, verhoogt dit product niet alleen het loop- en wooncomfort, maar voldoet het ook aan de hoogste normen op het gebied van milieuvriendelijkheid, met zijn EMICODE EC 1 PLUS certificering en zeer lage emissiewaarden volgens RAL UZ 156. UZIN Multimoll Top 4 is een betrouwbare keuze voor hoogwaardige bouwprojecten waarop u kunt vertrouwen.

Meer informatie

Artikel nr.UZI_79720
EAN4024709797203
MerkUZIN
Vierkante meter9 M2

Product bijlagen

Bezig met laden...