gietvloer afbeelding

Uw bestelling retourneren?

U heeft het recht om uw bestelde producten binnen 14 dagen te retourneren. Uitzondering hierbij zijn producten die speciaal voor u op kleur of maat gemaakt zijn, deze kunnen we helaas niet terugnemen. Wilt u iets retourneren, dan dient u er wel voor te zorgen dat de spullen onbeschadigd bij ons aankomen.

Als de goederen beschadigd zijn of op andere wijze onverkoopbaar zijn geworden, dan behouden wij ons het recht voor om een lager bedrag aan u terug te storten dan het oorspronkelijke aankoopbedrag. Heeft u verpakkingen geopend, zorg er dan voor dat deze weer goed gesloten zijn voordat u uw bestelling aan ons terugstuurt. Zorg ook voor een goede transportverpakking, zodat de kans op beschadiging tijdens het transport zo klein mogelijk is.

Wilt u iets retourneren, dan verzoeken wij u vooraf even telefonisch of per mail contact met ons op te nemen, zodat wij weten wat u wilt retourneren en wanneer wij de retourzending kunnen verwachten. Het retourbedrag storten wij na ontvangst van de geretourneerde spullen op het door u aangegeven bankrekening. Dat gebeurt altijd binnen uiterlijk 30 dagen. Wij betalen het retourbedrag nimmer contant aan u uit.

Heeft u nog vragen over het retourneren van een bestelling, of wilt u een bestelling retourneren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.