Super Prof Pure gipsmes roestvrij staal

Leverbaar in 6 verschillende maten 170-570mm 0,7mm RVS blad Met lederen grip

Op voorraad

Verwachte levertijd 1 werkdag(en)
Omschrijving
check Leverbaar in 6 verschillende maten 170-570mm
check 0,7mm RVS blad
check Met lederen grip
Artikel nr. SPP_GIPSCONFIG

Omschrijving / Super Prof Pure gipsmes roestvrij staal

De Ultieme Oplossing voor Gipsafwerking

De ultieme oplossing voor een foutloze afwerking van gips. Ontwikkeld door Superprof, een vertrouwde naam in hoogwaardig gereedschap, is dit gipsmes een bewijs van vakmanschap van hoge kwaliteit en efficiënt ontwerp. Verkrijgbaar in zes verschillende maten - 170 mm, 220 mm, 285 mm, 380 mm, 480 mm en 570 mm - is deze tool geschikt voor al uw specifieke projectvereisten.

Naadloze Toepassing en Precieze Afwerking

Gemaakt met een aluminium houder en een veerkrachtig roestvrijstalen blad, zorgt de Super Prof Pure gipsmes voor een naadloze toepassing en een nauwkeurige afwerking van gipspleisters. In tegenstelling tot reguliere spackmessen (0.4 en 0.5), is ons gipsmes met een 0.7mm roestvrijstalen blad speciaal ontworpen voor de complexiteit van gipsapplicaties, waardoor uw pleisterwerk moeiteloos efficiënt wordt en elke keer onberispelijke resultaten oplevert.

Robuuste Aluminium Houder voor Perfecte Afwerking

De robuuste aluminium houder zorgt er niet alleen voor dat het blad op zijn plaats blijft, maar garandeert ook de rechtlijnigheid ervan, waardoor u het vertrouwen krijgt om de perfecte afwerking te bereiken zonder enige compromis.

Luxe Leren Grip voor Ultiem Comfort

Met een luxe leren grip zet de Pure handgereedschap serie van Super Prof nieuwe standaarden op het gebied van ergonomisch ontwerp. De hoogwaardige leren grip absorbeert niet alleen vocht, wat zorgt voor een stevige grip, zelfs onder vochtige omstandigheden, maar verhoogt ook het algehele werkcomfort, waardoor u langdurig kunt werken zonder vermoeidheid te ervaren.

Upgrade uw Gipsafwerkingservaring

Upgrade uw ervaring met het afwerken van gips met de Super Prof Pure Gipsmes Roestvrij Staal, het toppunt van precisie, duurzaamheid en comfort. Behaal moeiteloos resultaten van professionele kwaliteit en maak uw pleisterprojecten een fluitje van een cent.

Meer informatie

Artikel nr.SPP_GIPSCONFIG
MerkSuper Prof
Bezig met laden...