Schlüter-SCHIENE profiel ter beëindiging vloer, stucwerk en tegels

Verkijgbaar in Aluminium, Messing of mat zwart Dikte profiel 3 of 6mm Geschikt voor het beëindigen van uw vloer Let op! Verzending met lengte collo tarief van toepassing

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-5 werkdag(en)
Omschrijving
check Verkijgbaar in Aluminium, Messing of mat zwart
check Dikte profiel 3 of 6mm
check Geschikt voor het beëindigen van uw vloer
check Let op! Verzending met lengte collo tarief van toepassing
Artikel nr. CEV_ALUPROFIELCONF

Omschrijving / Schlüter-SCHIENE profiel ter beëindiging vloer, stucwerk en tegels

De perfecte afwerking voor uw projecten

Maak kennis met Schlüter Profielen: de ideale oplossing voor het beschermen en decoreren van tegelvloeren en andere vloerbekledingsmaterialen.
Schlüter-SCHIENE is een speciaal profiel dat is ontworpen om tegelvloeren te begrenzen, maar het kan ook uitstekend worden toegepast voor andere vloerbekledingsmaterialen en toepassingen. Of u nu een professionele tegelzetter bent of uw eigen projecten uitvoert, Schlüter-SCHIENE biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bescherming en Decoratie met Schlüter-SCHIENE

De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en oppervlakteafwerkingen, waardoor u eindeloze ontwerpmogelijkheden heeft. Of u nu kiest voor de klassieke uitstraling van standaard aluminium, de moderne elegantie van matzwart gecoat aluminium of de luxueuze glans van messing, Schlüter-SCHIENE heeft een profiel dat perfect past bij uw stijl en voorkeuren.

Een Vaste Voegafstand met de Voegrib

Een van de unieke kenmerken van Schlüter-SCHIENE is de voegrib. Dankzij deze voegrib wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald, wat zorgt voor een uniforme en nette uitstraling. Het geeft u de zekerheid dat elke tegel op de juiste plaats wordt gehouden en dat de voegen consistent en evenwijdig lopen. Houd er echter rekening mee dat niet alle profielen in de Schlüter-SCHIENE lijn zijn voorzien van een voegrib. Zorg ervoor dat u het juiste profiel kiest dat voldoet aan uw specifieke behoeften en ontwerpeisen.

Of u nu een residentiële ruimte, een commerciële omgeving of een openbare locatie wilt transformeren, Schlüter-SCHIENE biedt de duurzame bescherming en decoratieve afwerking die u nodig heeft. Deze profielen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, stoten en andere belastingen, waardoor uw vloeren er jarenlang mooi en goed verzorgd uitzien.

Kies voor Schlüter profielen

Kies voor Schlüter Profielen en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap waar het merk bekend om staat. Of u nu een professionele tegelzetter bent of een enthousiaste doe-het-zelver, met Schlüter-SCHIENE bereikt u moeiteloos een professioneel ogende afwerking voor uw vloeren.

Wacht niet langer en ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van Schlüter-SCHIENE. Bestel nu en geef uw vloeren de perfecte afwerking die ze verdienen!

Eigenschappen

  • Lengte: 2,5 meter
  • Dikte: 3 of 6 mm
  • Afwerking: Aluminium, Mat Zwart, Messing

Meer informatie

Artikel nr.CEV_ALUPROFIELCONF
MerkSchlüter
Bezig met laden...