Rollers kwasten garagecoatings

Bij Epoxywinkel krijgen we regelmatig de vraag welke applicatiematerialen er nodig zijn voor het aanbrengen van een garagecoating. Veel mensen denken namelijk dat een garagecoating aanbrengen net zoiets is als stucwerk aanbrengen, en dat ze daarvoor spatels, rijlatten of een spackmes nodig hebben. Gelukkig is het allemaal niet zo ingewikkeld, aangezien garagecoating een verfproduct is, zijn rollers en kwasten voldoende bij het aanbrengen van garagecoatings.

Welke rollers en kwasten gebruiken?

Natuurlijk zijn niet alle rollers en kwasten geschikt voor garagecoatings. Het beste kunt u kiezen voor een pluisvrije vachtroller. U kunt deze kopen bij een bouwmarkt, maar Epoxywinkel.nl verkoopt deze rollers ook. U kunt ze dus gelijk met de garagecoating meebestellen, dan weet u zeker dat u de juiste rollers en kwasten voor uw garagecoating krijgt.

Rollers voor garagecoatings zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Hebt u een grote vloer, dan kunt u het beste een roller van 25 centimeter breed bestellen. Bevestig deze voor uw gemak aan een bezemsteel of andere houten stok, dan hoeft u niet de hele tijd te bukken of op uw knieën te gaan liggen bij het aanbrengen van de coating.

Hoe de rollers en kwasten te gebruiken

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u de rollers en kwasten voor garagecoatings na het aanbrengen van elke laag te vervangen. Per laag coating gebruikt u dus één roller en één kwast. Zo weet u zeker dat de garagecoating voldoende dik kan worden aangebracht, wat het eindresultaat ten goede komt.

Hebt u nog vragen over welke rollers en kwasten u voor garagecoatings kunt gebruiken? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Neem dus gerust even contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst!

Bezig met laden...