Wat is de prijs van betonverf?

Er zijn erg veel betonverfproducten een aanbieders van betonverf op de markt, en de prijs van betonverf varieert niet alleen per aanbieder, maar ook per product. Bij Epoxywinkel.nl zijn we van mening dat bij het kiezen van de juiste betonverf de prijs van die betonverf niet leidend zou moeten zijn, hoewel die natuurlijk wel erg belangrijk is. Bij de keuze van betonverf gaat het om de verhoudig tussen de prijs, de kwaliteit en de eisen en verwachtingen die u van betonverf heeft.

De prijs van betonverf en de belasting van de vloer

De prijs van de betonverf die u kiest, is afhankelijk van waarvoor u de betonverf gaat gebruiken. Wilt u een vloer verven die veelvuldig belast wordt doordat er dagelijks veel mensen overheen lopen of doordat er zelfs voertuigen overheen rijden? Wilt u betonverf gebruiken voor een vloer in een natte ruimte, zoals de badkamer? Of wilt u betonverf aanbrengen op een vloer die te lijden heeft onder chemicaliën (bijvoorbeeld in een garage) of weersinvloeden (bijvoorbeeld op een balkon of terras)? In al deze gevallen hebt u vooral een stevige, duurzame betonverf nodig. De prijs van deze betonverf kan hoger zijn dan u verwacht of gehoopt had. Maar de ervaring leert dat de betonverf zichzelf terugverdient doordat hij jaren mee gaat en de vereiste belasting goed aan kan.

De prijs van betonverf en slijtvastheid

De prijs van betonverf is ook afhankelijk van de slijtvastheid van het product. Wie een goedkope betonverf kiest, zal merken dat overschilderen eerder nodig is dan wie een duurdere variant kiest. Dat heeft te maken met de verhouding van de ingrediënten in de betonverf. Wilt u een betonverf die goed bestand is tegen slijtage, omdat u geen zin heeft de vloer elk jaar over te schilderen, dan kunt u dus ook beter voor een duurdere betonverf kiezen. Het klinkt misschien gek, maar op de lange termijn bent u op die manier goedkoper uit.

De prijs van betonverf per vierkante meter

Bij het uitzoeken van laminaat, vloerbedekking of plavuizen werken de meeste mensen met prijzen per vierkante meter. Dit is ook de manier waarop u de prijs van betonverf het beste kunt bepalen. Bij Epoxywinkel baseren we de totaalprijs van onze betonverf ook op de prijs per vierkante meter. Onze medewerkers helpen u graag bij het bepalen van uw keuze.

loader
Bezig met laden...