De vloer repareren met Polyester Multiplamuur

De beste ondergrond voor een vloercoating is een vloer die vrij is van oneffenheden, scheuren en andere beschadigingen. Deze kunt u dus het beste eerst repareren. Epoxywinkel adviseert u daarvoor Polyester Multiplamuur te gebruiken.

Toepassing Polyester Multiplamuur

Polyester Multiplamuur is een oplosmiddelenvrije 2 componenten plamuur die u kunt gebruiken voor het repareren van scheuren en gebruiksbeschadigingen in uw vloer. Polyester Multiplamuur  zorgt daarbij voor een harde, krimpvrije vulling en egalisatie van de beschadigingen. Grote gaten, scheuren en beschadigingen kunt u beter eerst gedeeltelijk uitvullen met een Epoxy Mortel (EP mortel), waarna u Polyester Multiplamuur gebruikt voor het egaliseren van die plekken.

Egaliseren met Polyester Multiplamuur

Polyester Multiplamuur is geschikt voor gebruik onder alle primers en dekkende vloerverven in het assortiment van Epoxywinkel, en het kan in dikkere lagen over grotere oppervlakken worden aangebracht. Dit maakt Polyester Multiplamuur ook tot een handig hulpmiddel bij het egaal en vlak maken van de ondervloer, waardoor een betere hechting en een langere levensduur van vloerverf en vloercoating gerealiseerd worden.

Polyester Multiplamuur aanbrengen

Gaat u Polyester Multiplamuur aanbrengen, let dan wel op dat de plek waar u dat doet schoon, droog en vet- en stofvrij is. Houd ook in gedachten dat Polyester Multiplamuur, als 2 componenten product, een zeer korte verwerkingstijd heeft. Na het mengen moet u Polyester Multiplamuur binnen 30 minuten aanbrengen. U kunt Polyester Multiplamuur niet verdunnen. De droogtijd van Polyester Multiplamuur is ongeveer 3 uur. Na het verstrijken van die tijd kunt u verder met het schuren en schilderen van de vloer.

Meer weten over Polyester Multiplamuur?

Wilt u weten of Polyester Multiplamuur ook in uw geval de oplossing is voor uw oneffen, beschadigde vloer? Belt of mailt u dan even met onze deskundige medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u tips en advies te geven over de toepassingen en mogelijkheden van Polyester Multiplamuur. U kunt ook gebruikmaken van onze product advies tool om te bepalen of Polyester Multiplamuur in uw situatie het juiste product is. Of neem contact op met de klantenservice.