Pajarito Gevelroller P-line

Hoogwaardig polyamide continugaren Pool hoogte 18mm Geschikt voor gestructureerde ondergronden zoals baksteen Toepasbaar met Emulsieverf, latexverf en gevelverf

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-3 werkdag(en)
Omschrijving
check Hoogwaardig polyamide continugaren
check Pool hoogte 18mm
check Geschikt voor gestructureerde ondergronden zoals baksteen
check Toepasbaar met Emulsieverf, latexverf en gevelverf
Artikel nr. PAJ_GEVELCONF

Omschrijving / Pajarito Gevelroller P-line

Duurzaam en veelzijdig

De Pajarito Gevel roller is een hoogwaardige, duurzame en veelzijdige verfroller die speciaal is ontworpen voor gebruik op gestructureerde ondergronden zoals baksteen. Of je nu een professional bent die een professionele afwerking zoekt of een doe-het-zelf-enthousiasteling die een klus wil klaren, deze roller is jouw ideale metgezel.

Hoogwaardig polyamide continugaren

De Pajarito Gevel roller is vervaardigd uit hoogwaardig polyamide continugaren, waardoor hij uitzonderlijke verfeigenschappen biedt. Dit materiaal staat bekend om zijn hoge mate van verfopname en gelijkmatige afgifte, waardoor je moeiteloos verf kunt aanbrengen zonder strepen of klontjes. Bovendien is het materiaal duurzaam en bestand tegen slijtage, wat zorgt voor een langdurige prestatie van de roller, zelfs bij intensief gebruik.

Perfect voor verschillende verfsoorten

Of je nu Emulsieverf, latexverf of gevelverf gebruikt, de Pajarito Gevel roller is compatibel met diverse verfsoorten. Dit maakt hem tot een veelzijdig hulpmiddel dat geschikt is voor een breed scala aan verfprojecten, van binnenmuren tot buitengevels. De roller zorgt voor een gelijkmatige verfverdeling, waardoor je een professioneel resultaat behaalt, ongeacht de verfsoort die je kiest.

Eenvoudig te reinigen

Na het voltooien van je verfproject wil je natuurlijk niet veel tijd besteden aan het schoonmaken van je gereedschap. Met de Pajarito Gevel roller is reinigen echter een fluitje van een cent. Spoel de roller grondig uit met water en eventueel een mild reinigingsmiddel, en hij is klaar voor hergebruik. Het gebruik van hoogwaardig polyamide continugaren vergemakkelijkt de reiniging en voorkomt dat verfresten zich in de vezels vastzetten.

Meer informatie

Artikel nr.PAJ_GEVELCONF
MerkPajarito

Anderen kochten ook

Bezig met laden...