Pajarito ergonomisch spackmes gold-edition

Beschikbaar in 5 verschillende breedtes 30-100cm Stalen blad 80mm-0,5mm of 90mm-0,3mm Licht ergonomisch handvat Losse bladen, houders en telescoop verkrijgbaar

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-3 werkdag(en)
Omschrijving
check Beschikbaar in 5 verschillende breedtes 30-100cm
check Stalen blad 80mm-0,5mm of 90mm-0,3mm
check Licht ergonomisch handvat
check Losse bladen, houders en telescoop verkrijgbaar
Artikel nr. PAJ_GOLDPLUS
minus plus

Omschrijving / Pajarito ergonomisch spackmes gold-edition

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om oppervlaktes glad te strijken? Zoek niet verder! Onze nieuwe generatie Pajaquick-spackmessen is hier om al je behoeften te vervullen. Met de Duitse precisie en kwaliteit heeft Pajarito een spatel gecreëerd die de standaard zet voor professioneel gladstrijken. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van deze innovatieve spatel:

Roestvrijstalen Blad van 90 mm Breed, Slechts 0,3 mm Dik
Het 90 mm brede roestvrijstalen blad met een dikte van slechts 0,3 mm maakt dit gereedschap ideaal voor het gladstrijken van diverse oppervlakken. Het ultradunne blad zorgt voor een perfect glad resultaat, elke keer opnieuw.
Ook beschikbaar in 80 mm Breed en 0,5 mm Dik

Eenvoudig en Grootschalig Gladstrijken
Dankzij de aangepaste vorm van onze spatel en het lichtere ontwerp, kun je nu eenvoudig en efficiënt grootschalige gladstrijktaken uitvoeren. De spatel ligt comfortabel in de hand en vereenvoudigt zelfs de moeilijkste taken.

Spatelen in één Beweging
Met de Pajaquick-oppervlaktespatel kun je met één soepele beweging perfecte resultaten behalen. Geen gedoe meer met herhaalde handelingen, want deze spatel doet het werk voor jou.

Snel Wisselen van het Blad
Onze spatel is ontworpen voor efficiëntie. Dankzij het gemakkelijke bladwisselsysteem kun je snel van blad wisselen, zodat je geen kostbare tijd verliest.

Verbeterde Ergonomische Vorm
We hebben extra aandacht besteed aan de ergonomische vorm van deze spatel, zodat je urenlang comfortabel kunt werken zonder vermoeid te raken.

Beschikbaar in 5 Maten
De Pajaquick-oppervlaktespatel is verkrijgbaar in vijf verschillende maten, zodat je de perfecte spatel kunt kiezen voor elke taak.

Gemaakt in Duitsland - Gemaakt door Pajarito
Met trots kunnen we zeggen dat onze spatel in Duitsland is vervaardigd door het gerenommeerde merk Pajarito, dat bekend staat om zijn hoogwaardige gereedschappen.

Ideaal Geschikt voor Verschillende Toepassingen
Deze spatel is ideaal voor het gladstrijken van spuitspackels, dunne pleisters en kunstharsgebonden plamuurmassa's. Een veelzijdige tool voor allerlei oppervlaktebewerkingen.

Uit te Breiden met een Houder en Telescoopstok
Wil je nog meer flexibiliteit? Onze spatel kan worden uitgebreid met een houder en telescoopstok voor extra reikwijdte.

Gemakkelijk Vervangbare Messen
De messen zijn eenvoudig te vervangen, of je nu een nieuwe spatelkant-en-klaar wilt of gewoon een reserveblad nodig hebt. Bezoek onze webshop voor de beschikbare messen.

Kies voor de Pajaquick-oppervlaktespatel voor een professionele, efficiënte en betrouwbare manier om oppervlaktes glad te strijken. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil in kwaliteit en prestaties.

Meer informatie

Artikel nr.PAJ_GOLDPLUS
MerkPajarito
loader
Bezig met laden...