Owatrol Easy Surface Prep (ESP)

Elimineert moeizaam schuren Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen Sneldrogend en geurloos Compatibel met zowel olie- als watergedragen verf en vernis

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-2 werkdag(en)
Omschrijving
check Elimineert moeizaam schuren
check Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen
check Sneldrogend en geurloos
check Compatibel met zowel olie- als watergedragen verf en vernis
Artikel nr. OWA_8001000008012
minus plus

Omschrijving / Owatrol Easy Surface Prep (ESP)

Voorbereiding van Oppervlakken zonder Gedoe

ESP Easy Surface Prep is een handig product dat je in staat stelt om oppervlakken moeiteloos voor te bereiden voor schilderwerk. Met de mogelijkheid om zowel op olie als water gebaseerde verven en vernissen te laten hechten, biedt ESP een efficiënte en snelle oplossing voor al je schilderprojecten, zowel binnen als buiten. Hieronder vind je een gedetailleerde kijk op hoe ESP jouw schilderklussen gemakkelijker kan maken:

Eenvoudig in Gebruik en Sneldrogend

ESP vormt een film op het oppervlak, waardoor verf gemakkelijk kan hechten zonder dat je veel tijd hoeft te besteden aan schuren. Bovendien is het snel drogend en vrijwel geurloos, waardoor het perfect is voor gebruik in kleine of afgesloten ruimtes. Met de mogelijkheid om na slechts 2 uur over te schilderen met de gewenste afwerking, biedt ESP een handige en tijdbesparende oplossing voor je schilderprojecten.

Brede Toepasbaarheid

Of het nu gaat om het opfrissen van keukenkastjes, het herstellen van een badkamer zonder opnieuw te hoeven tegelen, of het nieuw leven inblazen van oude meubels zonder het gedoe van schuren, ESP is de ideale oplossing voor verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om melamine, keramiek, lakken, gebakken emaille, of zelfs glas, ESP zorgt voor een sterke hechting zonder de oorspronkelijke afwerking aan te tasten.

Handige Toepassingsinstructies

Voordat je ESP gebruikt, zorg ervoor dat de oppervlakken schoon en droog zijn, en dat alle losse delen van de oude afwerking zijn verwijderd. Je kunt ESP eenvoudig aanbrengen met een pluisvrije doek, borstel of roller. Laat het gedurende 5 minuten staan en veeg het vervolgens lichtjes af met een schone doek in één richting om overtollige ESP te verwijderen. Laat het 2 uur drogen voordat je de afwerking aanbrengt, maar als deze tijd verstreken is, breng dan opnieuw ESP aan voordat je gaat schilderen.

Milieuvriendelijk en Gebruiksvriendelijk

ESP is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Na gebruik kun je alle gereedschappen en apparatuur eenvoudig reinigen met water en zeep. Zorg er wel voor dat je het product goed schudt voor gebruik en gebruik schone doeken om ESP aan te brengen, waarbij je regelmatig wisselt om verontreiniging te voorkomen.

Kies voor ESP Easy Surface Prep voor een moeiteloze, snelle en efficiënte voorbereiding van oppervlakken voor al je schilderwerk, en bespaar tijd en moeite zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.

 

Gebruiksaanwijzing

Voorbereiding van Oppervlakken

Voor het beste resultaat is een goede voorbereiding van de oppervlakken essentieel. Zorg ervoor dat je alle oppervlakken grondig reinigt en droogt om olie, vet en andere verontreinigingen te verwijderen, en alle losse en afbladderende oude afwerklagen te verwijderen. Voor vette, vettige, gewaxte of geverniste oppervlakken, maak je gebruik van een groene schuurspons of 00-staalgaren doordrenkt met ESP. Veeg het na 5-10 minuten schoon en volg dan de standaard toepassingsinstructies.

Hulpmiddelen voor Toepassing

  • Pluisvrije doek
  • Kwast
  • Roller

Toepassing

Breng ESP ruim aan met een schone, droge, pluisvrije doek. Als ESP kruipt of zich scheidt, is het oppervlak niet schoon genoeg. Veeg ESP af en reinig opnieuw volgens de bovenstaande instructies voordat je verder gaat. Laat het 5 minuten staan en veeg vervolgens lichtjes over het oppervlak in één richting met een schone doek om overtollige ESP te verwijderen. Laat het 2 uur drogen. Als het droog is, kan ESP tot 7 dagen worden aangebracht voordat je de afwerking aanbrengt. Als deze tijd is verstreken, breng dan opnieuw ESP aan zoals aangegeven voordat je gaat schilderen.

Schoonmaken

Maak alle gereedschappen en apparatuur schoon met water en zeep.

Enkele Belangrijke Aandachtspunten

  • Goed schudden voor gebruik
  • Niet verdunnen
  • Zorg ervoor dat de nieuwe afwerking compatibel is met de oude afwerking
  • Gebruik schone doeken om ESP aan te brengen en vervang ze regelmatig
  • Vermeng geen nieuwe schone ESP met oude gebruikte ESP
  • Gebruik ESP niet voor onderdompeling.

Meer informatie

Artikel nr.OWA_8001000008012
EAN3297972505672
MerkOwatrol
Liters1.0 Liter

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...