gietvloer afbeelding

Epoxyvloeren eenvoudig online bestellen

Bij Epoxywinkel.nl: de ervaren specialist in epoxy, gietvloeren, coatingvloeren en vloercoatings

Epoxywinkel.nl is uw adres voor epoxyvloeren, coatingvloeren en vloercoatings. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de epoxyvloeren en in de verf- en schilderswereld. Epoxywinkel is bovendien een gecertificeerd bedrijf dat beschikt over de juiste keurmerken. Daardoor kunnen we garanderen dat de producten die u bij ons koopt van uitstekende, professionele kwaliteit zijn.

Epoxywinkel.nl levert vrijwel alle producten uit voorraad, waardoor u uw bestelling snel in huis hebt. Voor de bezorging van uw spullen maken we gebruik van TNT Post of UPS. Maar het is indien gewenst ook mogelijk om uw bestelling bij ons te komen afhalen. U betaalt dan 50% vooruit per bank en 50% bij het afhalen. Bestelt u online en laat u uw bestelling thuisbezorgen, dan betaalt u eenvoudig met iDeal.

Op Epoxywinkel.nl kunt u niet alleen terecht voor het bestellen van alle benodigdheden om een epoxyvloer, vloercoating of coatingvloer aan te brengen, we geven u ook graag handige tips zodat u makkelijker de juiste keuze kunt maken uit het grote aanbod van epoxy, coating en schildersmaterialen. Bij ale epoxyproducten vindt u bovendien een datablad, waarop alle eigenschappen en specifieke informatie over het product is terug te vinden.