Mapei Planex HR Maxi

€ 49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 1 - 3 werkdag(en)
Omschrijving:
check Zelf-egaliserend uitvlakmiddel
check Voor laagdikten van 2 tot 20 mm
check Hoge bestandheid tegen statische en dynamische belastingen
Merken waar wij trots op zijn

Snel drogend, vocht- bestendig, zelf-egaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 2 tot 20 mm

Toepassing

Planex HR Maxi is geschikt voor toepassingen binnens- en buitenshuis. Het wordt gebruikt voor het vlakmaken van nieuwe en bestaande ondergronden en het wegwerken van verschillen in laagdikte van 2 tot 20 mm. Zo wordt de ondergrond geschikt gemaakt voor het leggen van alle soorten vloerbekledingen, inclusief veerkrachtige en textiele vloerbedekkingen. Planex HR Maxi wordt met name aanbevolen voor toepassingen op plaatsen waar een hoge bestandheid tegen statische en dynamische belastingen vereist is. Dankzij zijn speciale samenstelling en goede vochtbestendigheid kan Planex HR Maxi ook gebruikt worden voor buitentoepassingen of op ondergronden die niet volkomen droog zijn of een hoog resterend vochtgehalte hebben.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Het uitvlakken van betonvloeren en verwarmde cementdekvloeren gemaakt van Topcem, Mapecem, Mapecem Pronto of Topcem Pronto.
  • Het uitvlakken van anhydriet ondergronden.
  • Het uitvlakken van verwarmde vloeren.
  • Het uitvlakken van bestaande vloeren in beton, terrazzo, keramiek, natuursteen en magnesiet.
  • Het uitvlakken van beton- en cementondergronden alvorens hierop met een reactieve lijm elastische looselay vloertegels worden aangebracht, op plaatsen waar regelmatig moet worden gewassen of gespoeld.
  • Het uitvlakken van betonondergronden die kampen met optrekkend vocht, alvorens hierop isolerende PVC-stroken aan te brengen dat als ondergrond kan dienen voor elastische vloeren voor sportactiviteiten en andere doeleinden.
Meer informatie
Artikel nr.MAP_135825
MerkMapei
Verpakking van KGS25.00 kg