Mapei Eco Prim T plus

Universele primer Verbetert de hechting aanzienlijk Gemakkelijk aan te brengen

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-4 werkdag(en)
Omschrijving
check Universele primer
check Verbetert de hechting aanzienlijk
check Gemakkelijk aan te brengen
Artikel nr. MAP_ECOPRIMTCONFIG
minus plus

Omschrijving / Mapei Eco Prim T plus

TOEPASSING

Universele primer voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen op alle zuigende en niet- zuigende oppervlakken binnenshuis.

Voorbeelden van toepassingen

  • Voorbereiden van zeer compacte en gladde cementpleisters en betonvloeren waarop egalisatiemiddelen van MAPEI moeten worden aangebracht (zie producten voor het voorbereiden van ondergronden).
  • Voorbereiden van oppervlakken met lijmresten of oude hechtende egalisatielagen, voordat een cementlijm hierop wordt aangebracht en gladgestreken.
  • Voorbereiden van gips, anhydriet, hout, multiplex hechthout, spaanplaat, terrazzo, keramiek of natuursteen oppervlakken, voordat een cementlijm hierop wordt aangebracht en gladgestreken.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Eco Prim T is een gemakkelijk aan te brengen acrylprimer op basis van harsen in waterdispersie. Het heeft een uitstekende hechtkracht, waterdichtheid en is bestand tegen veroudering. Eco Prim T is een makkelijk aan te brengen, kant en klare wit gekleurde vloeistof. Het wordt met behulp van een kwast of roller aangebracht. Eco Prim T is niet brandbaar en bevat een zeer lage emissie van vluchtige organische stoffen (EMICODE EC1 Plus). Het kan zonder speciale voorzorgsmaatregelen worden bewaard. Eco Prim T voldoet aan de ASTM D 1308 standaard en is bestand tegen urine.

BELANGRIJK

  • Eco Prim T alleen aanbrengen op vloeren binnenshuis.
  • Gebruik op magnesiet ondergronden Primer EP of Mapeprim SP.
  • Eco Prim T alleen aanbrengen op vochtbestendig hout.
  • Breng Eco Prim T niet aan op ondergronden die onderhevig zijn aan optrekkend vocht.

AANBRENGEN VAN DE PRIMER

Eco Prim T kan met een kwast of roller worden opgebracht. Doorgaans moet het middel 1 op 2 met water worden verdund indien het wordt aangebracht op cement- of anhydrietondergronden. Het wordt onverdund aangebracht op oude keramische tegels, natuursteen, hout en lijmresten (zolang ze waterbestendig zijn). Als de primer volledig droog is, kan een egalistiemiddel of mortel hierop worden aangebracht. De droogtijd varieert van 2 tot 5 uur en is afhankelijk van de omgeving (temperatuur en vochtigheid). Het wordt echter aangeraden nooit langer dan 24 uur te wachten.

VERBRUIK

Het verbruik varieert van 0,10 tot 0,20 kg/m2, afhankelijk van de porositeit van de ondergrond en hoe het product wordt aangebracht.

Meer informatie

Artikel nr.MAP_ECOPRIMTCONFIG
MerkMapei

Product bijlagen

Anderen kochten ook

loader
Bezig met laden...