Betonstuc

Betonstuc

Wil je jouw interieur een industriële sfeer geven? Dan zou je kunnen kiezen voor betonstuc. Dit pleisterwerk heeft een stoere uitstraling en zorgt voor een slijtvaste en naadloze afwerking van je muur. Het geeft je muren een betonlook, maar is onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vocht. Betonstuc in de badkamer zien we dan ook steeds vaker.

✔ Bespaar op dure arbeidskosten
✔ Ga zelf aan de slag met onze hulp
✔ Bekijk onze handige instructievideo’s
✔ Enkel A-merken, dus verzekerd van topkwaliteit
✔ Binnen enkele dagen in huis

 

Wat is betonstuc?


Betonstuc wordt ook wel beton ciré genoemd. Het is een pleisterwerk op basis van cement, fijne betondeeltjes en hars. Je kunt het toepassen op wanden, vloeren, wastafels en stenen badkamermeubels. Het heeft een robuuste en industriële look en past bij een stoere, maar elegante badkamer. Om het geheel wat meer warmte te geven, kun je een muur met betonstuc combineren met hout en accessoires in aardetinten.Voordelen van betonstuc


✔ Stoere look
✔ Naadloze afwerking
✔ Sterk en slijtvast
✔ Waterdichte afwerking
✔ Bestand tegen vetten en zuren (pas op met chloor)

 

Betonstuc in de keuken


Betonstuc heeft de uitstraling van natuursteen en staat mooi bij verschillende keukenstijlen. In combinatie met houten keukenkastjes oogt het warm, terwijl witte kastjes weer zorgen voor een minimalistische look.

Betonstuc in de keuken heeft verschillende voordelen: zo is het bestand tegen vetten en zuren en is het schimmelwerend. 

 

Betonstuc in de badkamer

Door de vochtwerende eigenschappen van betonstuc is het pleisterwerk geschikt voor de badkamer. Bovendien heeft het een naadloze afwerking waardoor schimmels geen kans krijgen.

 

Verschillende kleuren betonstuc

Epoxywinkel heeft meerdere kleuren betonstuc in het assortiment. De metallic kleuren zorgen voor een chique uitstraling.

✔ Goud
✔ Koper
✔ Zilver
✔ Brons

 

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

9 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

9 producten