Gietvloer zelf maken

Een gietvloer zelf maken? Daarvoor kunt u bij Epoxywinkel.nl alles vinden wat u nodig hebt. Niet alleen al het materiaal hebben wij beschikbaar, maar ook een praktische handleiding en instructies die u stap voor stap op weg helpen bij een gietvloer zelf maken. Zo kunt u voor een voordelige prijs een fantastische vloer in uw interieur creëren met de beste kwaliteitsproducten. Met betrekking tot de afwerking in kleur en look bieden wij u bovendien ook nog eens verschillende opties, zodat de gietvloer helemaal naar uw eigen wens kan worden gemaakt.

Goedkoop: gietvloer zelf maken

Het spreekt voor zich dat een gietvloer zelf maken goedkoper is dan het uitbesteden van de volledige klus. Het kan zelfs afhankelijk van de grootte van de ruimte enorm veel geld besparen door alles zelf te doen. Hoe klinkt een besparing van 40 euro tot 80 euro per vierkante meter u in de oren? Dat is namelijk wat u kunt besparen bij een gietvloer zelf maken. Ook als u niet eerder ervaring hebt opgedaan met onze producten, kunt u door alle informatie goed door te nemen en de juiste voorbereidingen te treffen prima zelf een gietvloer maken.

Gietvloer zelf maken met handig vloerpakket

U kunt het nog gemakkelijker maken dan u denkt. Bij Epoxywinkel.nl kunt u desgewenst alle producten voor een gietvloer zelf maken los van elkaar bestellen of gebruikmaken van ons aanbod met compleet samengestelde vloerpakketten. U hoeft dan alleen maar een paar stappen te volgen om alle benodigdheden in huis te krijgen. Twijfelt u eraan of u de gietvloer zelf moet maken of niet, dan kunt u altijd nog overwegen om een professionele legger in te schakelen.

Prijs berekenen voor gietvloer zelf maken

U kunt gelijk de prijs berekenen voor gietvloer zelf maken bij het gebruikmaken van de handige online prijscalculator die wij beschikbaar hebben. Om de prijs te kunnen berekenen, dient u de eerst de oppervlakte te weten van de ruimte. Daarnaast wordt gevraagd om het type ondergrond te vermelden, waarop u de gietvloer maakt. Vervolgens komt een belangrijk onderdeel en dat is het kiezen van de kleur, dat kan in een Solo look in een effen kleur of in een betonlook dat een gemêleerd effect kent.