Gietvloer zelf leggen

Een gietvloer zelf leggen is met de producten en materialen van Epoxywinkel.nl een klus die door vrijwel iedereen geklaard kan worden. Wij bieden u niet alleen de beste materialen voor een gietvloer zelf leggen, maar ook uitgebreide handleidingen en instructies. Met alle informatie binnen handbereik wordt het eenvoudig om een gietvloer zelf te leggen en mocht u er niet helemaal uitkomen, dan kunt u bij twijfel altijd contact opnemen.

Geld besparen met gietvloer zelf leggen

Het besparen van geld is vaak een reden om de keuze voor een gietvloer zelf leggen te maken. U spaart bij deze keuze dan ook doorgaans een flink bedrag uit en kunt soms per vierkante meter wel 40 tot 80 euro besparen. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom raden wij aan om zorgvuldig alle instructies op te volgen, zodat u straks van een schitterend eindresultaat kunt genieten. Naast de besparing door een gietvloer zelf te leggen, bent u bij Epoxywinkel.nl voordelig uit als het gaat om het kopen van producten. Wij bieden namelijk scherpe prijzen en verschillende mogelijkheden om de benodigde producten te kopen. Dat kan namelijk in de vorm van een voordelig vloerpakket of door zelf een gietvloer samen te stellen of basis van aanschaf van verschillende producten.

Kosten van gietvloer zelf leggen berekenen

Om inzicht te krijgen in het bedrag dat u kunt besparen, maar vooral ook wat een gietvloer zelf leggen u gaat kosten, kunt u de prijs berekenen. Op de website van Epoxywinkel.nl hebben wij een prijscalculator beschikbaar en daarbij hoeft u slechts een aantal gegevens bij de hand te houden, zoals de oppervlakte en het type van de bestaande ondergrond vermelden. Nog even de kleur kiezen en met een klik op de knop weet u de prijs van een gietvloer zelf leggen.

Kleuropties bij gietvloer zelf leggen

Bij het maken van een keuze voor een kleur bieden wij diverse opties op basis van RAL-kleuren. U kunt het kleurenschema bekijken en een effen kleur selecteren voor een gietvloer zelf leggen. Als u de voorkeur geeft aan betonlook, dan kunt u die optie selecteren. Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@epoxywinkel.nl of bel ons op 0900 - 11 11 567.