gietvloer afbeelding

Gietvloer? Doe het zelf!

Klaar in een handomdraai, met de gietvloeren van Epoxywinkel.nl

Voor de klusser in hart en nieren is het zelf aanbrengen van een gietvloer een leuke uitdaging. Het scheelt ook in de kosten als u kiest voor een doe het zelf gietvloer. Bij Epoxywinkel.nl vindt u als klusser alles wat u nodig heeft om uw woon- of winkelruimte zelf te voorzien van een moderne, strakke, naadloze vloer die eenvoudig is in onderhoud en een ruimtelijke uitstraling geeft aan ieder vertrek. De doe het zelf gietvloeren van Epoxywinkel.nl zijn bovendien verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren, de kleur die u wilt zit er dus altijd bij.

De materialen voor het aanbrengen van een doe het zelf gietvloer zijn heel eenvoudig via onze webshop te bestellen en worden netjes bij u aan de deur afgeleverd. Dankzij de uitgebreide stap-voor-stap handleiding is de doe het zelf gietvloer van Epoxywinkel.nl ook geschikt voor de minder ervaren doe het zelver, hoewel enige handigheid met kwast en roller natuurlijk wel vereist is.

Vloerpakket per vierkante meter bestellen

Als uzelf een gietvloer wilt leggen kunt u bij ons alle benodigde producten apart bestellen, maar het is natuurlijk gemakkelijker om voor een compleet vloerpakket te kiezen. Hoe dan ook, u kunt gelijk aan de slag.. Complete vloerpakketten bevatten alle benodigde materialen en gereedschappen om zelf de vloer te kunnen leggen.. Ook kunt u eenvoudig berekenen wat de kosten zijn door van de calculator gebruik te maken. Een gietvloer zelf aanbrengen levert altijd een grote besparing op, want u betaalt alleen de kosten van de materialen.

Wilt u meer specifieke informatie over onze doe het zelf gietvloeren, kijkt u dan even rond op de website. Heeft u daarna nog vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, via de mail: info@epoxywinkel.nl of telefonisch: 020 - 845 26 60.