Egaliseerrakel voor Egalisatie 60cm

Houten rakel geschikt voor gietvloeren en cement,- en gipsgebonden egalisaties. Brede rakel van 60cm breed Standaard voorzien van vertanding tandvorm 79. Met handvat voor handmatige bediening en de mogelijkheid om de rakel te bevestigen aan een telescoopstok.

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
Omschrijving
check Houten rakel geschikt voor gietvloeren en cement,- en gipsgebonden egalisaties.
check Brede rakel van 60cm breed
check Standaard voorzien van vertanding tandvorm 79.
check Met handvat voor handmatige bediening en de mogelijkheid om de rakel te bevestigen aan een telescoopstok.
Artikel nr. PAJ_RAKELCONF

Omschrijving / Egaliseerrakel voor Egalisatie 60cm

Voordelige Wegwerp Vloertrekker

Maak kennis met onze voordelige wegwerp vloertrekker, een budgetvriendelijke variant van het gerenommeerde Pajarito. Deze praktische vloertrekker is ideaal voor eenmalig gebruik en biedt een kostenefficiënte oplossing voor diverse vloertoepassingen, waaronder gietvloeren, epoxy egalisaties en schraplagen.

Budgetvriendelijke Constructie

De voordelige wegwerp vloertrekker is ontworpen met kostenbesparing in het achterhoofd, zonder in te leveren op kwaliteit. Gemaakt van betrouwbare materialen, biedt deze variant een degelijke prestatie voor tijdelijke projecten.

Praktische Toepassingen

Of je nu een eenmalig vloerproject hebt of op zoek bent naar een kostenefficiënte oplossing, deze wegwerp vloertrekker staat paraat. Zijn praktische ontwerp maakt het een handig hulpmiddel voor verschillende vloerklussen, met bevredigende resultaten.

Zonder Glijpennen en Optionele Telescoopstokhouder

Deze variant van de vloertrekker komt zonder glijpennen, wat de eenvoud benadrukt voor tijdelijk gebruik. Daarnaast is er de optie om een telescoopstokhouder aan te schaffen voor extra gemak bij het bereiken van hogere oppervlakken, waardoor het een veelzijdig gereedschap is voor diverse behoeften.

Standaard 79 Vertanding

Net als zijn ambachtelijke tegenhanger is de voordelige wegwerp vloertrekker uitgerust met de standaard 79 vertanding voor verbeterde prestaties en een soepele toepassing. Vertrouw op deze rakel voor degelijke resultaten bij kortstondige klussen.

Houten handvat voor Praktisch Gebruik

Met een houten handvat biedt deze wegwerp egalisatierakel een functionele grip voor handmatig gebruik. Geniet van het gemak en de controle terwijl je snel door je tijdelijke vloerprojecten navigeert.

Optionele Telescoopstok Compatibiliteit

Voor extra gemak is de voordelige wegwerp rakel ontworpen om optioneel te worden gebruikt met een telescoopstok. Pas het gereedschap aan op jouw behoeften en vergroot je bereik voor diverse klussen zonder de kosten op te drijven.

Handzame Breedte van 60 cm

Met een handige breedte van 60 cm biedt deze wegwerp vloertrekker een goede dekking, waardoor je efficiënt kunt werken, zelfs bij kortstondige projecten. De ruime breedte vergroot de effectiviteit van de rakel bij verschillende kleine tot middelgrote klussen.

Meer informatie

Artikel nr.PAJ_RAKELCONF
MerkPajarito
Bezig met laden...