Betonverf kopen: een goed begin is het halve werk

Voordat u uw vloer met betonverf kunt gaan verven, zult u natuurlijk eerst de benodigde materialen moeten kopen. Betonverf kopen is geen lastige opgave als u van tevoren een idee hebt van welk soort vloer u wilt verven en weke producten er zoal op de markt zijn.

Betonverf kopen met het stappenplan

Betonverf kopen wordt al een stuk eenvoudiger met het stappenplan van Epoxywinkel.nl. Hierin beantwoordt u vragen over de bestaande ondergrond, waarna u een advies krijgt over het te bestellen product. Als u niet goed weet wat voor soort ondergrond u hebt, dan adviseren de medewerkers van Epoxywinkel.nl u graag.

Betonverf kopen: let ook op belastbaarheid

Maar natuurlijk is ook de belasting van uw vloer een factor als u betonverf wilt kopen. Een vloer die binnenshuis ligt, wordt over het algemeen minder zwaar belast dan een vloer buitenshuis, die naast belasting door lopende mensen en door voertuigen ook nog te lijden heeft van klimaatinvloeden. Maar als er dagelijks veel mensen in en uit lopen en er veel met meubels geschoven wordt, is de belasting van een vloer die binnen ligt juist weer een stuk hoger.

Bij Epoxywinkel.nl kunt u voor elke situatie het bijpassende product bestellen. Dit zijn onze producten:

  • Epoxy Primer X300: voor zuigende, stoffige ondergronden is dit impregneermiddel het meest geschikt. Het zorgt ervoor dat de betonverf zelf niet in de vloer wegtrekt.
  • Primer Ultimizer: deze transparante sealer voor binnen is bruikbaar voor alle ondergronden, zelfs op ongeglazuurde plavuizen.
  • PU Aqua Top 2k: om de Vloercoating HQ te beschermen kunt u deze zijdemat toplaag gebruiken. Hij is bestand tegen chemicaliën, vloeistofdicht, kan een zware belasting hebben en is zeer slijtvast.
  • PU Strong Topcoat Color: een slijtvaste en krasvaste vloercoating op basis van polyurethaan. Deze vloerverf voor binnen en buiten is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en leverbaar in een breed scala aan kleuren.
  • EP Vloercoating WB: deze epoxy watergedragen vloercoating is slijt- en krasvast en toepasbaar in veel verschillende situaties. Voor toepassing in woningen is deze epoxy zeer geschikt!
  • EP Vloercoating HQ: een oplosmiddelvrije epoxy rolcoating. Hij is slijtvast, kan goed tegen chemicaliën en is vloeistofdicht. De coating wordt geleverd in zijdeglans en is ruim toepasbaar.
loader
Bezig met laden...