Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een gietvloer die op basis van twee kleurtinten wordt gerealiseerd en door het mengen van de kleurtinten een bijzonder gemêleerd effect krijgt. U kunt zelf een betonlook vloer aanleggen met behulp van ons stappenplan en uiteraard doordat Epoxywinkel.nl alles in huis heeft, zodat u direct aan de slag kunt gaan nadat wij alle producten bij u thuis hebben bezorgd. Wij leveren in Nederland en België aan huis.

Het is goed mogelijk om zelf zo een betonlook vloer te plaatsen. De gewenste producten zou u op twee mogelijkheden aan kunnen schaffen: de producten los aan te schaffen of dit in een pakket te doen. Wanneer u een betonlook vloer zou willen realiseren heeft u de volgende producten nodig: de Primer Ultimizer / EP Schraplaag HQ / PU Gietvloer / PU Aqua Topcoat. Allen in te zien via de link, ook vindt u hier verdere informatie. Als de producten besteld zijn worden deze geproduceerd en op het transport naar uw woning geplaatst. Wanneer u de producten in ontvangst neemt zouden wij adviseren om deze eerst goed in te zien, hierbij te controleren of u alles goed ontvangen heeft. Mocht dit niet het geval zijn neem gerust contact op.

Om te zien hoe u een Gietvloer plaatst is het altijd raadzaam om onze handleidingen te raadplegen. Met deze nette Gietvloer met betonlook creëert u een soort veeg effect op de vloer. De betonlook kan u realiseren door 2 verschillende kleuren Gietvloer aan te schaffen, wij hebben al reeds een grote hoeveel kleuren voor u geproduceerd. De kleuren zullen onderaan de pagina geplaatst zijn. Wanneer u de Primer & Schraplaag aangebracht hebt en wanneer deze droog zijn is het mogelijk om de Gietvloer in betonlook op uw vloer te plaatsen. Wij zouden u willen adviseren om hier de a & b component van de verschillend kleur gietvloer bij elkaar te zetten. U zou dan de a componenten in een emmer kunnen overgieten, waarna u de b componenten kan toevoegen. Dit wordt geadviseerd om eerst goed te mengen, u zou de kleuren dan samen kunnen voegen om het veeg effect of wel de betonlook te kunnen creëren.

Betonlook vloer voor de doe-het-zelver

Wij hebben een compleet pakket beschikbaar in de vorm van een betonlook vloer voor de doe-het-zelver. Het is handig om daarvoor te kiezen, want daarmee spaart u extra geld uit. Wij kunnen de vloerpakketten voor een betonlook vloer namelijk scherper geprijsd aanbieden en omdat u de vloer zelf legt, bent u extra goedkoop uit. Als u liever zelf verder wenst te kijken in ons assortiment om alles apart te bestellen, dan kan dat uiteraard ook. U kunt bijvoorbeeld per blik een bestelling plaatsen en zelf de benodigde gereedschappen en overige materialen uitzoeken in ons assortiment.

Bereken de prijs voor uw betonlook vloer

Wellicht wilt u eerst een overzicht van de kosten hebben voor het plaatsen van een betonlook vloer in eigen beheer. Bij Epoxywinkel.nl kunt u dat op een eenvoudige manier berekenen, want daarvoor hebben wij een speciale calculator beschikbaar. U hoeft eerst alleen maar het aantal vierkante meters van de ruimte te berekenen door de lengte en de breedte ervan met elkaar te vermenigvuldigen. Verder kunt u de ondergrond selecteren en de kleurkeuze in betonlook uitzoeken. Op basis daarvan kunnen de kosten getoond worden.

Alles voor uw betonlook vloer thuis geleverd

Bij Epoxywinkel.nl handelen wij bestellingen snel af, zodat u ervan verzekerd bent dat u de materialen voor het realiseren van een betonlook vloer snel in huis hebt. U kunt gelijk online een bestelling plaatsen nadat u berekend hebt hoeveel materiaal er nodig is of door van de calculator gebruik te maken. De handleiding geeft u verder inzicht en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Beton kleuren

loader
Bezig met laden...