gietvloer afbeelding

Bestellen

U kunt voor het bestellen de prijs berekenen door van de prijscalculator gebruik te maken. Daarmee krijgt u direct een concreet inzicht in de kosten van het zelf aanbrengen van een Gietvloer, Vloercoating, Epoxyvloer, Woonbeton of Egalisatie. U kunt een volledig vloerpakket bestellen of de benodigde producten voor een doe-het-zelf gietvloer of coating apart selecteren en online bestellen. U kunt met behulp van de informatie en instructies op deze website alles in eigen hand houden of besluiten alsnog een professional in te schakelen. De gepresenteerde kleuren, waar u een keuze uit kunt maken, betreffen RAL-kleuren, het bijbehorende RAL-kleurnummer is te allen tijde uw en onze enige referentie als u een kleurkeuze maakt.

Bereken uw prijs

Bij vragen of twijfels raden wij u aan even contact met ons op te nemen. Dat kan via 0900 - 11 11 567 op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Of u kunt ons een mail sturen via info@epoxywinkel.nl.

Bereken in ieder geval de oppervlakte goed om te bepalen hoeveel materiaal u nodig heeft voor de ruimte(s). U kunt daarvoor de volgende formule gebruiken: lengte x breedte = oppervlakte. Bij het berekenen van de kosten voor het bestellen, kunt u vervolgens de oppervlakte vermelden, de bestaande ondergrond selecteren en een kleur uitkiezen.