UZIN Cube gebruiksaanwijzing

UZIN Cube
17 februari 2021 80 view(s)

Heb je onlangs de UZIN PE 360 PLUS Cube besteld? Deze verpakking leveren we in een doos met zak. UZIN heeft hiervoor gekozen omdat deze verpakking compleet recyclebaar is en daarmee een duurzaam alternatief voor emmers. De kleinere verpakkingen van de UZIN PE 360 heeft UZIN wel in emmers verpakt. In deze blog leggen we je 2 verschillende manieren uit om gebruik te maken van het materiaal.

Het kan ook dat je een artikel hebt ontvangen met een zak in doos, maar zonder dop. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een aantal van onze PVC lijmen. Ga hiervoor direct naar Optie B. 

 

Optie A: Direct vanuit de doos gieten

 

Stap 1. Druk de vouwlijnen door

 

Aan de bovenkant en zijkant van de doos zitten verschillende stippellijnen. De ene stippellijn is bedoeld als handvat, door de andere stippellijn komt het materiaal vanuit de zak naar buiten. Druk de stippellijnen door.

 

Stap 2. De zak aan de doos bevestigen

 

Haal door het vierkanten gat de dop van de zak naar buiten. Vouw de flap van de doos vervolgens weer dicht, terwijl je de dop van de zak buitenboord houdt.

 

Stap 3. Gieten maar

 

Als het goed is zit de dop van de zak nu stevig vast tussen het karton. Je kunt nu de dop eraf draaien en het materiaal overgieten in een emmer.

 

 

Optie B: Direct vanuit de zak gieten

 

Stap 1. Haal de zak uit de doos

 

Til de zak aan de bovenste twee punten uit de doos.

 

 

Stap 2. Maak een inkeping

 

Houd de zak omhoog en laat de punt van de zak naar beneden wijzen. Knip hier vervolgens een hoekje vanaf, zodat het materiaal eruit kan lopen.

 

 

Stap 3. Uitlopen over de vloer of een emmer

 

Giet vervolgens de inhoud over op de vloer of in een emmer. Zodra de zak geopend is, adviseren we om het restant in een emmer te bewaren.  

 

 

Stap 4. Afval weggooien

 

De doos gooi je weg bij het oud papier en de zak bij het plastic afval.

 Bezig met laden...