EP Coatingvloer HQ voor een autopoetsbedrijf

EP Coatingvloer HQ voor een autopoetsbedrijf
20 januari 2021 109 view(s)

Het bedrijf is gespecialiseerd in Car & Interieur Detailing en voorziet auto’s van een professionele handwas. Er komen veel klassieke oldtimers over de vloer, die zeer gewaardeerd zijn en dan ook in het middelpunt van de belangstelling staan. Met dit idee is het bedrijf op zoek gegaan naar een vloer die niet te veel afleidt, maar juist de automodellen complimenteert. Ze kozen voor de EP Coatingvloer, die naast zijn prachtige hoogglans naadloos en onderhoudsvriendelijk is."We zijn zeer tevreden met onze keuze! Het resultaat is strak en sluit aan op onze merknaam."

 

Weerkaatsende hoogglans

 

Het autopoetsbedrijf vond het belangrijk dat de vloer bij de branding van het bedrijf past. Om deze reden namen zij contact met ons op voor advies. Het was al snel duidelijk dat de werkruimte er minimalistisch uit moest zien, waardoor de focus op de auto’s kwam te liggen. Gelukkig had de klant al ervaring met het aanbrengen van coating: zelf een coatingvloer aanbrengen was daarom een inkoppertje! De hoogglans vloer, in combinatie met de felle tl-belichting, zorgt ervoor dat de ruimte straalt en de auto’s helemaal tot hun recht komen.130+ m2 aan EP Coatingvloer HQ

 

Omdat de werkvloer slechts middelzwaar belast wordt, was een EP Coatingvloer een goede optie. Deze vloeren worden voornamelijk toegepast in bedrijfsruimtes en magazijnen. Er zijn twee lagen aangebracht. Nadat de vloer volledig was opgedroogd, kwam de hoogglans afwerking langzaam tevoorschijn.RAL 7035: een klassieke tint

 

De vloer is uiteindelijk een weerspiegeling van de passerende oldtimers geworden, letterlijk en figuurlijk. Geïnspireerd door de klassieke modellen, koos DB Exclusive voor de kleur RAL 7035 is een van de meest neutrale grijstinten: eigentijds, rustig en prettig om in te werken. Er zit een heel subtiele groentint in het grijs, waardoor de kleur net even anders is. De vloer heeft de ruimte een facelift gegeven: van een doorsnee garage naar een exclusieve werkplaats.Benieuwd hoe onze vloeren er in uw werkruimte uitzien?

 

Binnen onze webshop vind je alle benodigde materialen voor uw eigen giet- of coatingvloer. Heb je een bedrijf waar je de vloer liever laat leggen door een specialist? We hebben een breed netwerk aan vloerenleggers. Je vraagt via ons gemakkelijk meerdere offertes op.

Bezig met laden...