Lakken en verven van een boot dek

Lakken en verven van een boot dek
1 juli 2020 643 view(s)

Wist je dat je ook het dek van je boot kunt lakken en verven? Bij Epoxywinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment. Zo bieden wij verschillende soorten bootlak aan van De IJssel Coatings in diverse kleuren. Het bekendste product is de ‘Double Coat’: een lak bestaande uit een basis en een verharder. Deze bootlak heeft een hoge kleur- en krasvastheid en een lang glansbehoud.De Double Coat UV wordt zelfs al jaren als beste getest door de ANWB.

 


Boot vloer met antislip coating

 

Een gladde vloer in je boot? Door te kiezen voor een coating met antislip poeder van De IJssel Coatings is uitglijden op een boot verleden tijd. Het poeder zorgt voor meer grip, waardoor jij veilig en met veel plezier kunt varen. Een boot dek antislip maken is dus eenvoudig en snel gedaan!

 


DD lak voor een boot dek en boot vloer

 

DD lak kun je voor jouw sloep, boot, kajuitboot of zeilboot gebruiken. Het aanbrengen van deze bootlak gaat gemakkelijk met een kwast, roller of luchtspuit.

 


Voordelen van bootlak

 

Onze DD lak is in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een kleur is die mooi aansluit bij jouw boot of sloep. De lak brengt bovendien verschillende voordelen met zich mee:

✔ Beschermt je boot of jacht tegen chemicaliën
✔ Hoge krasvastheid
✔ Goede hechting op diverse kunststoffen
✔ Geschikt voor hout, staal, polyester, aluminium, epoxy en meer
✔ Gemakkelijk aan te brengen met een kwast
✔ Uitstekend kleur- en glansbehoud
✔ Kies voor een UV-beschermende lakBekijk ons assortiment aan bootlak

Bezig met laden...