Betonverf kleuren

Betonverf kleuren
1 december 2021 0 view(s)

Betonverf is een heel veelzijdig product. Het kan worden aangebracht op muren en vloeren. Doordat er zoveel keuze is in betonverf kleuren, kun je elke muur of vloer precies die uitstraling geven die je zoekt. Of je nou houdt van felle kleuren of juist meer van de pastelkleuren bent, er is voor ieder wat wils. Je kunt dus zelf bepalen welke betonverf kleuren het beste passen bij de ruimte die je wil gaan verven. Het kiezen van betonverf kleuren kan op verschillende manieren. Kijk bijvoorbeeld naar de rest van het interieur en kies voor betonverf kleuren die daarbij aansluiten. Voor een frisse wind kies je juist voor betonverf kleuren die contrasteren met je huidige interieur.

 

 

 

Betonverf kleuren voor de juiste uitstraling

 

Welke betonverf kleuren passen het beste bij de uitstraling die jij wil creëren in de ruimte? Mogelijk heb je online al wat inspiratie opgedaan naar een mooi kleurenpalet. Wit staat bijvoorbeeld voor puurheid en hygiëne en wordt daarom vaak gebruikt voor muren en vloeren in dokterspraktijken of keukens. Maar wit is ook populair in showrooms en galerieën, waar wit de showmodellen of kunstobjecten mooi doet uitkomen. Blauw staat bekend als een rustgevende, ontspannende betonverf kleur en is dan ook uitermate geschikt voor in de slaapkamer of badkamer.

 

 

 

Betonverf kleuren en coderingen

 

Voor het omschrijven van betonverf kleuren maken fabrikanten gebruik van kleurcoderingen. Handig, omdat er dan een universele aanduiding is voor elke kleur. De betonverf van Epoxywinkel.nl is net als veel andere verfsystemen gecodeerd volgens het RAL-systeem, dat in 1927 in Duitsland ontwikkeld werd. Wil je dus betonverf in specifieke kleuren bestellen, dan hoef je alleen maar te kijken wat het RAL-nummer van die kleur is. De RAL kleurenwaaier helpt je hierbij. Het voordeel van de fysieke waaier is dat je de kleur bij verschillende lichtomstandigheden kunt bekijken. Zit de betonverf kleur van je keuze er niet tussen? Geen probleem bij Epoxywinkel.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om twee betonverf kleuren met elkaar te mengen, zodat de juiste kleur ontstaat. We adviseren je hier graag over!

 

Bezig met laden...