2 componenten plamuur

2 componenten plamuur
22 december 2021 0 view(s)

De beste ondergrond voor een vloercoating is een vloer die vrij is van oneffenheden, scheuren en andere beschadigingen. Deze kan je dus het beste eerst repareren. Epoxywinkel adviseert je daarvoor polyester of epoxy plamuur te gebruiken.

 

Toepassing epoxy plamuur

 

Epoxy plamuur is een oplosmiddelenvrije 2 componenten plamuur die je gebruikt voor het repareren van scheuren en gebruiksbeschadigingen in je vloer. 2 componenten plamuur zorgt daarbij voor een harde, krimpvrije vulling en egalisatie van de beschadigingen. Grote gaten, scheuren en beschadigingen kan je beter eerst gedeeltelijk uitvullen met een epoxy mortel (EP mortel), waarna je 2 componenten plamuur gebruikt voor het egaliseren van die plekken.Egaliseren met 2 componenten plamuur

 

2 componenten plamuur is geschikt voor gebruik onder alle primers en dekkende vloerverven in het assortiment van Epoxywinkel. Het is mogelijk om dit in dikkere lagen over grotere oppervlakken aan te brengen. Dit maakt een 2 componenten plamuur ook tot een handig hulpmiddel bij het egaal en vlak maken van de ondervloer, waardoor je een betere hechting en een langere levensduur van vloerverf en vloercoating realiseert.2 componenten plamuur aanbrengen

 

Ga je 2 componenten plamuur aanbrengen, let dan wel op dat de plek waar je dat doet schoon, droog en vet- en stofvrij is. Houd ook in gedachten dat een 2 componenten plamuur een zeer korte verwerkingstijd heeft. Na het mengen moet je de 2 componenten plamuur binnen 30 minuten aanbrengen. Je kan 2 componenten plamuur niet verdunnen. De droogtijd van een 2 componenten plamuur is ongeveer 3 uur. Na het verstrijken van die tijd ga je verder met het schuren en schilderen van de vloer.Meer weten over 2 componenten plamuur?

 

Wilt je weten of 2 componenten plamuur ook in jouw geval de oplossing is voor je oneffen, beschadigde vloer? Bel of mail u dan even met onze expert Swen. Hij staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Bezig met laden...