Wegenbelijning aanbrengen? Gebruik vloerverf!

Zou het u verbazen als we u vertelden dat de lijnen die u op de weg tegenkomt ook gewoon met verf gemaakt zijn? Natuurlijk gaat het wel om verf van zeer hoge kwaliteit. Dat moet ook wel, aangezien wegenbelijning zeer intensief belast wordt door de vele auto’s die er dagelijks overheen rijden.

Wegenbelijning met vloerverf

Ook bij Epoxywinkel kunt u verf kopen die geschikt is voor wegenbelijning. Onze vloerverven zijn namelijk niet alleen gemaakt om hoge belasting door auto’s en weersomstandigheden te weerstaan, maar kunnen ook goed tegen de weekmakers in autobanden. Voor extra veiligheid onder alle omstandigheden is het bovendien mogelijk onze vloerverven te mengen met antislipmiddel, zodat de wegenbelijning veilig berijdbaar is.

Wegenbelijning en andere belijning

Voor grote oppervlakken wegenbelijning wordt meestal gebruik gemaakt van een speciale vrachtwagen die honderden liters verf tegelijk kan vervoeren en met speciale spuiten kan aanbrengen op de weg. Maar op kleinere oppervlakken kunt u de vloerverven van Epoxywinkel eenvoudig zelf aanbrengen. Onze verf is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en kan op vrijwel elke ondervloer worden aangebracht. Daardoor is vloerverf van Epoxywinkel prima bruikbaar als wegenbelijning, maar ook voor het aanbrengen van belijning in parkeergarages, magazijnen, fabriekshallen, gymzalen en hangars.

Wegenbelijning aanbrengen met sjablonen

Voor het aanbrengen van wegenbelijning is uiteraard wel een vaste hand nodig. Kromme of scheve belijning ziet er rommelig uit en komt de veiligheid ook niet ten goede. Maar dan betekent niet dat u voor het aanbrengen van wegenbelijning of andere soorten lijnen dan ook maar meteen een vakman aan moet trekken. Door met sjablonen te werken, kunt u de belijning ook zelf aanbrengen. Mits u de sjablonen wel recht op de vloer aanbrengt, natuurlijk.

Wegenbelijning informatie en advies

Wilt u meer informatie of advies over wegenbelijning met behulp van vloerverf? Dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. U kunt hen telefonisch of via de mail bereiken. En bent u een zakelijke klant in Noord-Holland, dan kunt u bovendien een afspraak maken voor professioneel vloeradvies op de zaak. Een van onze medewerkers komt dan bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen en u advies te geven over hoe u uw vloerverfklus het beste kunt aanpakken. Bestelt u vervolgens uw vloerverf bij ons, dan krijgt u een mooie korting!