Wandcoating

Wandcoating

Een muur gemakkelijk schoonmaken? Vooral in de keuken, een werkplaats, maar ook in een hobbykamer of de kinderkamer is dat erg handig. Een wandcoating van Epoxywinkel.nl kan daar voor zorgen! Je brengt deze coating eenvoudig aan met een roller, waardoor jouw muur onderhoudsarm wordt. Spetters op de achterwand van je keuken? Deze verwijder je dankzij de wandcoating moeiteloos! 


Heb je vragen over het aanbrengen van een muurcoating of de toepassingen hiervan? Neem contact op met onze specialisten. Zij staan graag voor je klaar. Bovendien profiteer je bij Epoxywinkel van nog meer voordelen:

 

✔ Altijd de laagste prijs
✔ Meer dan 10 jaar ervaring
✔ Telefonisch advies op maat
✔ Producten uit eigen fabriek
 

Wandcoating goedkoop zelf aanbrengen

Een wandcoating kun je zelf eenvoudig aanbrengen op elke minerale ondergrond. Als je bij Epoxywinkel.nl een coating koopt, ontvang je van ons een overzichtelijke handleiding. Zo weet je welke stappen je moet volgen. Door het zelf te doen, bespaar je bovendien op dure arbeidskosten. Zo kun jij dus genieten van een goedkope wandcoating!Voordelen van een doe het zelf wandcoating

✔ Gemakkelijk zelf aan te brengen
✔ Je bespaart op arbeidskosten
✔ Hygiënisch
✔ Onderhoudsarm
✔ Naadloos
✔ Slijtvast
✔ Geschikt voor elke minerale ondergrond

 

Populaire toepassingen van een wandcoating

Wandcoating in de badkamer

Een muurcoating voorkomt schimmel in vochtige ruimtes, dus is daarom ideaal om te gebruiken in een badkamer. Bovendien heb je bij Epoxywinkel.nl keuze uit verschillende kleuren wandcoating. Zo profiteer je niet alleen van een onderhoudsvriendelijke badkamer, maar ziet het er ook nog eens stijlvol en strak uit!

 

In de keuken: een onderhoudsvriendelijke achterwand

Een wandcoating breng je naadloos aan, waardoor er geen vuil op kan hopen tussen de voegen. Bovendien is de coating gemakkelijk af te nemen, dus spetters tegen je keukenachterwand zijn eenvoudig te verwijderen! Zo kun jij zorgeloos koken.


In elke bedrijfsruimte  

Van een werkplaats tot een kantoor. Dankzij een wandcoating wordt elke muur onderhoudsarm, hygiënisch en slijtvast.

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

7 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

7 producten