Coating voor vloeren in parkeergarages

Parkeert u uw auto graag in een parkeergarage die eruitziet als een kale, betonnen bunker? Uw bezoekers ook niet! Een parkeergarage moet bezoekers het gevoel geven dat ze hun auto er met een gerust hart achter kunnen laten en dat ze er zelf, ook als het rustig is, veilig van en naar hun auto kunnen lopen. Welke vloeren er in parkeergarages liggen, speelt daarbij een belangrijke rol.

Vloeren in parkeergarages sfeerbepalend

De vloeren in parkeergarages zijn namelijk vanwege hun vaak grote oppervlak voor een belangrijk deel sfeerbepalend. Zeker in een parkeergarage waar maar weinig of helemaal geen licht van buiten naar binnen komt, kan de vloer veel doen om de ruimte toch een licht en warm aanzien te geven. De garagecoatings van Epoxywinkel.nl zijn verkrijgbaar in vrijwel alle mogelijke kleuren, waardoor u het aanwezig licht in uw parkeergarage, of dat nu daglicht of kunstlicht is, ten volle kunt benutten.

Duidelijkheid door vloeren in parkeergarages

Daarnaast bieden onze garagecoatings voor vloeren in parkeergarages ook de mogelijkheid om heel eenvoudig de afbakening van de parkeervakken aan te brengen, alsmede de routering en rijrichting duidelijk aan te geven. Ook dit zorgt bij bezoekers voor een rustig en vertrouwd gevoel, doordat het heel duidelijk is waar ze heen moeten en hoe ze daar moeten komen.

Belasting van vloeren in parkeergarages

Maar er is nog iets anders dat een grote rol speelt bij het kiezen van vloeren voor parkeergarages, en dat is de belasting die de vloeren dagelijks te verduren krijgen. In een parkeergarage rijden de hele dag auto’s af en aan, en die rijden niet alleen vuil en vocht naar binnen, maar lekken vaak ook olie of remvloeistof. Autobanden bevatten bovendien weekmakers die de vloer kunnen aantasten. En dan lopen er ook nog eens veel mensen heen en weer over de vloer. Al die dingen kunnen de vloer uiteindelijk blijvend beschadigen, tenzij u hem afdoende beschermt.

Bescherming voor vloeren in parkeergarages

Bij Epoxywinkel vindt u garagecoatings die ook in dat opzicht uitstekend geschikt zijn om op vloeren van parkeergarages aan te brengen. Ze zijn ijzersterk en beschermen uw vloer duurzaam tegen alle hierboven genoemde vormen van belasting. Doordat ze bovendien eenvoudig te onderhouden zijn, kunt u ervoor zorgen dat uw parkeergarage er altijd netjes uitziet, wat bezoekers een extra veilig gevoel geeft. En om ongelukken te voorkomen, hebben we ook een antislipmiddel in diverse gradaties van antislip in ons assortiment. Mengt u dit door de bovenste laag van uw garagecoating, dan weet u zeker dat de vloer in uw parkeergarage onder alle omstandig veilig berijdbaar en beloopbaar is.

Wilt u meer weten over garagecoatings voor vloeren in parkeergarages? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact op met onze deskundige medewerkers voor specifieke vragen over uw situatie.