Vloercoatings: nagenoeg geschikt voor elke ruimte!

Een vloercoating op basis van epoxy was vroeger alleen gangbaar in magazijnen, werkplaatsen, garages en showrooms. En daar zijn ze nog steeds volop te vinden. Maar tegenwoordig zien we de vloercoating ook steeds meer in onze eigen woonomgeving opduiken. Een vloercoating is door zijn kenmerkende eigenschappen (eenvoudig onderhoud, hygiëne en veiligheid) namelijk uitermate geschikt voor gebruik in en om het huis, of in winkels en kantoren.

Een epoxy vloercoating heeft een zeer moderne uitstraling. Met zo’n vloercoating krijgt uw vloer een strak en naadloos uiterlijk en een frisse en functionele afwerking. Een vloercoating kan geleverd worden in vele kleuren en u kunt ervoor kiezen om kleine kleurvlokjes in de vloer te laten strooien voor een speels effect.

Aanbrengen

Het aanbrengen van een epoxy vloercoating is relatief eenvoudig. U hoeft de twee componenten waar de vloercoating van Epoxywinkel uit bestaat alleen maar op de juiste manier te mengen, en de vloercoating vervolgens met een roller en een kwast op de ondergrond aan te brengen. Natuurlijk voorzien wij u graag van een uitgebreide handleiding met stappenplan voor het aanbrengen van uw epoxy vloercoating, zodat u zeker weet dat het goed gaat. Vraag de handleiding hier aan.