test

Gietvloer

 
 

Wil je wel de strakke, industriële look van een gietvloer, maar niet de hoge prijs die hierbij komt kijken? Bespaar dan op de kosten van een vakman en leg zelf een gietvloer aan. Dankzij de doe-het-zelf gietvloeren van Epoxywinkel.nl kun je direct aan de slag. Wij bieden niet alleen alle benodigde producten, maar geven je ook een praktisch stappenplan en voorzien je van deskundig advies zodat jij zelf je PU gietvloer aan kunt leggen in huis.

✔ Voordeligste aanbieder
✔ Deskundig advies op maat
✔ 300+ (RAL-)kleuren
✔ Snelle levering, dus snel aan de slag!

Wist je dat je tussen de 40 en 80 euro bespaart per vierkante meter wanneer je een gietvloer zelf aanlegt?

 

Zo werkt het

 
 

Je hebt bij Epoxywinkel de mogelijkheid om de gietvloer per blik te bestellen of per pakket op basis van het aantal vierkante meters. Indien je voor de laatste optie kiest, kun je het aantal vierkante meters invullen en de gewenste kleur selecteren. Zo heb je de keus uit maar liefst 300 (RAL-)kleuren en is er altijd wel een vloer die bij jouw wensen past.

Alles-in-1 gietvloerpakket

 

Weet je niet wat je nodig hebt voor het aanleggen van een gietvloer? Ga dan voor een voordelig gietvloerpakket. Dit pakket bestaat uit voldoende materiaal om een gietvloer aan te leggen op basis van van het aantal vierkante meters dat je opgeeft. De coatings worden per laag op maat in verschillende blikken verpakt, zo kun je makkelijk zelf aan de slag. Wil je ook al het benodigde gereedschap in huis halen? Kies dan voor ons gereedschapspakket.

 

Wist je dat je tussen de 40 en 80 euro bespaart per vierkante meter wanneer je een gietvloer zelf aanlegt?