Tegelverf

Tegelverf biedt de mogelijkheid om een ruimte in huis een geheel nieuw aanzien te geven. Als u bijvoorbeeld een tegelvloer heeft die u een andere uitstraling wilt geven dan hoeft u niet de hele vloer weg te breken. Tegelverf kan voor het creëren van een nieuwe look een optie zijn, maar uiteraard dient er dan wel sprake te zijn van specifieke eigenschappen. Een vloer kent namelijk altijd een bepaalde mate van belasting die intensief of minder intensief kan zijn. Indien u de voorkeur geeft aan de beste oplossing kunt u bij Epoxywinkel.nl een keuze maken uit de beschikbare producten.

Tegelverf die tegen een stootje kan

Het is belangrijk dat u bij het kopen van tegelverf nagaat of er sprake is van dat de verf tegen een stootje kan en uiteraard gemakkelijk te reinigen is. Als de tegelverf voor de vloer wordt gebruikt, dan kan vaak beter voor een meer duurzame vloeroplossing worden gekozen. Bij een duurzaam vloersysteem bent u namelijk verzekerd van de kwaliteit en van een lange levensduur. De producten die wij in het aanbod hebben, zijn in vele opzichten veel sterker en beter in vergelijking met standaard tegelverf. Vloercoating, maar ook epoxyvloeren en woonbeton zijn net als gietvloeren een uitstekende vloeroplossing en beter dan verf.

Tegelverf aanbrengen

Iedereen die een beetje kan klussen kan uiteraard zelf tegelverf aanbrengen. Er dienen wel de nodige voorbereidingen te worden getroffen. De tegelvloer dient namelijk ontvet te worden en heel schoon te zijn. De tegelverf kan met een kwast of roller aangebracht worden om daarna met een roller te worden na gerold. Bij de aanschaf van deze verf wordt aangeraden om altijd de gebruiksaanwijzing nauwkeurig op te volgen. Voor een meer stoot- en krasvast resultaat kan de eerste laag worden afgelakt.

Alternatief voor tegelverf

Er zijn meerdere alternatieven voor tegelverf. U kunt deze alternatieven met elkaar bekijken en vergelijken om zo tot de beste keuze te komen. U kunt daarvoor heel eenvoudig de prijs berekenen via de online calculator. U hoeft dan alleen maar het product te selecteren en het soort ondergrond aan te geven. Aan de hand van het aantal m2 en eventuele extra opties wordt de prijs berekend. U kunt bovendien overwegen om het nieuwe vloersysteem op een professionele wijze te laten aanbrengen. Hiervoor kunt u uiteraard contact opnemen.