SOLCORA Silence Oak 55913 Calabria

€ 106,44
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:

 

checkScherp geprijsd voor € 47,45 per m²
checkBeste prijs garantie
checkAangehechte onder loer

 

Merken waar wij trots op zijn

De Oak van 121.92 cm lang en 23 cm breed zijn per 8 stuks verpakt. Zo leg je met 1 verpakking 2.24 m2. De dikte van de planken van de Oak collectie bedraagt 7.0 mm en deze stroken hebben een v-groef. De slijtlaag is 0.55 mm dik.

Solcora Silence is alles in 1. Voor extra comfort, is deze collectie voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor voelt de vloer nog warmer en comfortabeler aan en is de installatie nog sneller. De ondervloer is immers al verwerkt in de vloer zelf! Bovendien beschikt Solcora Silence over de unieke eigenschap dat een geluidsreductie van 10 db behaald wordt, zoals vereist in de Nederlandse VVE norm in appartementen. Solcora Silence is uitzonderlijk sterk, comfortabel zacht én stil.

Rigid core pvc vloeren van Solcora zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij Solcora bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

Rigid core designvloeren van Solcora zijn pvc vloeren (zoals mFLOR), maar dan stijver (rigid) en voorzien van een sterke klikverbinding. Deze PVC stroken of tegels hebben een gemiddelde dikte van 4 of 4,5 mm. Deze pvc klikvloeren worden zwevend geïnstalleerd, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Zo kunnen Solcora vloeren gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, snel en eenvoudig. Ook is de vloer weer eenvoudig te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Meer informatie
SKUSOL_1347001
MerkSolcora
CollectieSilence Oak
MateriaalPVC
ToepassingLicht huishoudelijk, Zwaar huishoudelijk, Licht projectmatig, Zwaar projectmatig, Industrieel
m2 per pak2.243
Aantal stroken per pak8
MontageKlik
Lengte in cm121,92
Breedte in cm23
Dikte in cm0,7
Toplaag0.55 mm
EigenschappenVloerverwarming geschikt, Vloerkoeling geschikt, Waterbestendig, Geluidsdempend, Kras- en vlekbestendig, Aangehechte ondervloer, 10db geluidsreductie
Type groef4V-groef
Fabrieksgarantie termijn15 jaar