SOLCORA Classic Roble 55323 Harewood Oak

€ 97,31
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:

 

checkScherp geprijsd voor € 37,95 per m²
checkBeste prijs garantie
checkKindvriendelijk: 100% water- en morsbestendig

 

Merken waar wij trots op zijn

De Roble van 121.00 cm lang en 17.66 cm breed zijn per 12 stuks verpakt. Zo leg je met 1 verpakking 2.56 m2. De dikte van de planken van de Roble collectie bedraagt 4.0 mm en deze hebben een micro-v-groef. De slijtlaag is 0.3 mm dik.

Deze PVC klikvloer is 4 mm dik en is voorzien van een 0,3 mm dikke slijtlaag. Hiermee is deze vloer ruimschoots geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, maar ook voor licht projectmatige toepassingen waarin het gebruik hoger ligt dan in reguliere woningen, zoals in hotelkamers.

Rigid core pvc vloeren van Solcora zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij Solcora bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

Rigid core designvloeren van Solcora zijn pvc vloeren (zoals mFLOR), maar dan stijver (rigid) en voorzien van een sterke klikverbinding. Deze PVC stroken of tegels hebben een gemiddelde dikte van 4 of 4,5 mm. Deze pvc klikvloeren worden zwevend geïnstalleerd, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Zo kunnen Solcora vloeren gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, snel en eenvoudig. Ook is de vloer weer eenvoudig te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Meer informatie
SKUSOL_1343002
MerkSolcora
CollectieClassic Roble
MateriaalPVC
ToepassingLicht huishoudelijk, Zwaar huishoudelijk, Licht projectmatig
m2 per pak2.564
Aantal stroken per pak12
MontageKlik
Lengte in cm121
Breedte in cm17,66
Dikte in cm0,4
Toplaag0.3 mm
EigenschappenVloerverwarming geschikt, Vloerkoeling geschikt, Waterbestendig, Geluidsdempend, Kras- en vlekbestendig
Type groef4V-groef
Fabrieksgarantie termijn15 jaar