SOLCORA Classic Hilltop 55504 Lomond

€ 139,54
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:

checkScherp geprijsd voor € 40,80 per m²
checkBeste prijs garantie
checkKindvriendelijk: 100% water- en morsbestendig

De dikte van de Hilltop bedraagt 4.0 mm. De slijtlaag is 0.55 mm dik en deze stroken hebben een v-groef. De stroken van 150.00 cm lang en 22.80 cm breed zijn per 10 stuks verpakt. Zo leg je met 1 verpakking 3.42 m2.

Deze PVC klikvloeren zijn 4 of 4,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Daardoor zijn deze vloeren geschikt voor intensief projectmatig gebruik waarbij grote aantallen mensen over de vloer komen, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra.

Rigid core pvc vloeren van Solcora zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij Solcora bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

Rigid core designvloeren van Solcora zijn pvc vloeren (zoals mFLOR), maar dan stijver (rigid) en voorzien van een sterke klikverbinding. Deze PVC stroken of tegels hebben een gemiddelde dikte van 4 of 4,5 mm. Deze pvc klikvloeren worden zwevend geïnstalleerd, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Zo kunnen Solcora vloeren gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, snel en eenvoudig. Ook is de vloer weer eenvoudig te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Merken waar wij trots op zijn
Meer informatie
SKUSOL_1345002
MerkSolcora
CollectieClassic Hilltop
MateriaalPVC
ToepassingLicht huishoudelijk, Zwaar huishoudelijk, Licht projectmatig, Zwaar projectmatig, Industrieel
m2 per pak3.42
Aantal stroken per pak10
MontageKlik
Lengte in cm150
Breedte in cm22,8
Dikte in cm0,4
Toplaag0.55 mm
EigenschappenVloerverwarming geschikt, Vloerkoeling geschikt, Waterbestendig, Geluidsdempend, Kras- en vlekbestendig
Type groef4V-groef
Fabrieksgarantie termijn15 jaar