SOLCORA Authentic Lake 57617 Abberton

€ 146,04
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd 2 werkdag(en)
Omschrijving:

 

checkScherp geprijsd voor € 42,70 per m²
checkBeste prijs garantie
checkKindvriendelijk: 100% water- en morsbestendig

 

Merken waar wij trots op zijn

De Authentic collectie is met recht de meest authentieke designvloer. Alle Solcora Authentic collecties hebben Natural Touch, waarbij de oppervlaktestructuur van de vloer exact gelijk is aan het dessin. Knoesten zien is knoesten voelen! Bovendien werken de Authentic collecties met twee verschillende dessins, voor de meest natuurlijke kleurvariatie en dessinverloop.

Rigid core pvc vloeren van Solcora zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij Solcora bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

Rigid core designvloeren van Solcora zijn pvc vloeren (zoals mFLOR), maar dan stijver (rigid) en voorzien van een sterke klikverbinding. Deze PVC stroken of tegels hebben een gemiddelde dikte van 4 of 4,5 mm. Deze pvc klikvloeren worden zwevend geïnstalleerd, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Zo kunnen Solcora vloeren gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, snel en eenvoudig. Ook is de vloer weer eenvoudig te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Meer informatie
SKUSOL_1342003
MerkSolcora
CollectieAuthentic Lake (Solcora)
MateriaalPVC
ToepassingLicht huishoudelijk, Zwaar huishoudelijk, Licht projectmatig, Zwaar projectmatig, Industrieel
m2 per pak3.42
Aantal stroken per pak10
MontageKlik
Lengte in cm150
Breedte in cm22,8
Dikte in cm0,4
Toplaag0.55 mm
EigenschappenVloerverwarming geschikt, Vloerkoeling geschikt, Waterbestendig, Geluidsdempend, Kras- en vlekbestendig, Voelbare structuur
Type groef4V-groef
Fabrieksgarantie termijn15 jaar